yeni_anne2 Hanımlar şubat 20 doğumum var hayırlıysa hemşireye vermek için penye bataniye koydum Orta kalınlıkta bir bataniyem varr bebek için Birde tam kalınlıkta bataniye var bu bildiğimiz kalın bataniyelerden hangisini tercih etmeliyim götürmek için
Imasleeper yeni_anne2 pembeyi ver canım sarıp getirirler sana sen beyazı ihtiyaç halinde yine örtersin çünkü soğuk oluyo bayağı
mervemurat16 yeni_anne2 beyazlı tercih edilebilir odalar sıcak oluyor 25 derece ideal bebek için o yüzden çok sıcak gelmemeli üstündekilerde ben takımının ince battaniyesini almıştım dışarı çıkarkende portbebeye sarıp pusete koyup öyle eve geçmiştik(ocak doğumlu)
seyma0661 yeni_anne2 benim doğumum da Martta. bu pembeyi koydum zaten çok kalın değil hatta ince gibi yeterli olur
arasmoms_ yeni_anne2 ben böyle iki adet koydum martta doğum yapıcam biri ebeye vermeye birinde hastaneden çıkarken örtmeye kullanırım diye düşündüm
yeni_anne2 Sejinn değill mi bende öyle düşündüm tam kalın olanını hastaneden çıkarken kulanırım diye düşünüyorum birde
yeni_anne2 mervemurat16 beyazı hemşireye vermek için koydum pembe olanı da kullanırım diye aldım acaba tam kalın olanı da mi alsam yanıma diye düşündüm
yeni_anne2 Imasleeper aslında sorum şuydu pembe bataniye ille birlikte tam kalın bataniye de varr onu götürsem mi
seyma0661 yeni_anne2 hemşireye bu pembeyi ver ama hastane çıkışında örtmek için kalın da al mutlaka yanına 1 penye 1 de müslin al