ElifBD Merhaba hanımlar İzmir’de önereceğiniz doktor isimleri ve doğum fiyatları hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?
Alparslaninanneesii ElifBD Aysel hanım var Karataş da kendisinden çok memnunum ilk doğumu da o gerçekleştirdi hastaneden memnun kalmadığım için Çınarlı da fecrin hanıma gittim ama Aysel hanım gibi olamadı açıkçası
Nilayy95 ElifBD fiyat olarak bilmiyorum ama medikal park dr.Murat İshakoğluna gidiyorum . Çok memnunum. Aliağadan gidiyorum onun için.
esi33 ElifBD ben Çınarlı hastanesi onur beyde muayene oluyorum,doğum ücreti normal veya sezaryen aynı 33.000₺ nakit muayenesi de 950₺,ilgili ve her dakika ulaşabiliyorsunuz
Busss3541 Alparslaninanneesii bende 2 kızımı Aysel hanımda dogurdum şuan 3. Bebegime tekrar Aysel hanıma gidiyorum ama doğumu orda yapmayacağım fiyatlar uçmuş
Alparslaninanneesii Busss3541 evet sabitlemeyle 50 diyorlar sabitlemezsek 77 yi bulur dedi bana sekreter
Busss3541 Alparslaninanneesii evet ama onunla da bitmiyor benim hamileliğim zor geçiyor sürekli yatısım yapılıyor 100 e mal olur
kittyco Dr Ahmet Kılyar alsancakta özel kliniği var karataş hastanesi ile anlaşmalı çok iyi bir doktor
Mucize1709 @ElifBD Karataş hastanesi Arzu Değirmenci Akar kesinlikle tavsiyemdir. İlk doğumumu da onda yaptım şuan ikinciye hamileyim tekrar ona gidiyorum tüp bebek tedavisi ile oldugu için en ince ayrıntıları gözden kaçırmayan bir doktor olması tercihimdi hiç pişman olmadım.Doğum esnası ve sonrası da mükemmeldi🙏 965₺ muayene ücreti 50000 e de doğum sabitlemesi yaptım.
Simge_gunes ElifBD Umur yensel çok çok iyi bir doktor çok ilgili ilk günden beri hep ona gidiyorum önce Allah sonra o hayatımı kurtardı fiyatı 2000 tl