mehtapbayarr kızlar sordum bir kisi haric kimse bir sey demedi. 8+3teyim doktor bebegin gelisimi iyi ama kese istedigim kadar büyümemis dedi? bu ne demek? gebeliğim sonlandırılır mi? daha once bunu duyan oldu mu? lütfen bi bakın
mehtapbayarr mehtapbayarr kalp atislarini da duydum yeterli ve saglikli besleniyorum ilaclarimi aksatmiyorum kürtaj olmak istemiyorun ilk gebeliğim
Ecem_P mehtapbayarr yardımcı olmak isterdim hiç duymadım. Sizin için biraz araştırdım gebelik haftası yanlış hesaplanmış olabilir yazıyor ya da bozuk gelişim kesedeki büyüme eksiklikleri genetik anormallikler gelişimde sorun yaratabilirmiş. Biz dileyelim ki her şey yolunda gitsin ama sizin için hayırlı olan olsun. Biliyorum söylemek basit gelebilir ama kaderden öteye yol yok maalesef. Üzmeyin kendinizi. Belki de korktuğunuz gibi olmaz
mehtapbayarr Ecem_P doktor dusuk riski var dediginde bile bu kadar üzülmedim o kadae sey oldu oturup aglamadim ama bugün dayanamadım hicbir sey degil de kürtajdan korkuyorum az degil 2. ayın icindeyim su an