Kocamanailem_ mrvmir 32+5 haftalığım. 12 kilo almışım ☹️ ilk gebeliğimde 9 ayda 10 kilo almıştım bundan işler sarpa sardı
Tubakya 36+1 63 ile hamile kaldım 85 kiloyum bebeğim 3. 200 kilo kafanıza takacağınız son şey olsun veriliyor bir şekilde
mrvmir Tubakya ilk gebeliğimden kalan kiloları geçen yıl vermiştim derken hop tekrar hamile kaldım😆 sanırım o yüzden kilo almak istemiyorum 🙂
Tubakya Tubakya umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız🙏☺️ gerisinin pek bir önemi yok kilo veriliyor 😊
mrvmir Kocamanailem_ bende ilk gebeliğimde bu haftaya kadar 11 kilo almıştım. Şu anki gebeliğimde ilk 4 ay hiç kilo almadım sanırım bu yüzden daha az aldım
madreysubebe haftaya kadar 8-9 kilo arası gidiyordum. Şu an 40+0 oldum 15 kilo ile tamamladık demeyi isterdim ama daha doğurmadım 🥲😂
Erd_mel mrvmir 32+5 im 56.5 ile hamile kaldım geçen cuma 66 idim bugün 63 e düştüm .bazen kilo aldığına sevinmek lazım insan verince de endişe ediyor
gezginanne_ mrvmir 34. Haftadayım,9 kg almıştım son bir ayda 3 kg verdim .son aylarımda kilo vermem korkutuyor beni biraz.Bebeğin kilo alımı iyi ama çok şükür
Erd_mel gezginanne_ bn de sürekli yatış halindeyim doktor istirahat verdi yattığım yerde iki günde iki kilo verdim:(
gezginanne_ Erd_mel stres mi etkiliyor acaba,bende riskli gebelik sebebiyle hareketsizim..daha çok kilo almamız gerekirken vermişiz aksine