Girlmama Kızlar geceleri sağa sola dönerken inanılmaz bıçak sağlanır gibi ağrım olup geçiyor sizde de oluyor mu bu hızlı dönüyorum diye mi oluyor acabaaa
crescent___ Girlmama bazen dalgınlıktan hızlı dönmekte etkiler ama benimde 33 haftalarda başladı her dönüşüme uyanıyorum aşırı acıyor 😣 36 olduk hala aynı
Zeynepgmsbs61 Girlmama ayy evet ya sanki nefes borumu biri sıkıyor gibi oluyorum nefesim daralıyor sonra karnım ağrıyor geceleri oluyor nedense🥹
Girlmama sd18 korkuyorum da öyle olunca acaba bizde mi sorun var diyorum 30 haftaya girmemle bu sorun başladı ya inanılmaz bir acı
Pinarkorkmazer Girlmama bende de bir haftadır bu ağrı geceleri ve gündüz oluyor dönmekten değil bence bebek büyüdüğü için vs 🙂
Girlmama Pinarkorkmazer ben ne zaman sağ sol yapsam acıyor bazen sırt üstü kalıyorum dönemiyorum acıdan
Girlmama Zeynepgmsbs61 her bi de bu var göğüs kafesim karnımın içine girmiş gibi tam karnımın çıkmaya başladığı yerde inanılmaz bir göğüs acısı oluyor
Emine__25_ Kızlar ben de 33 teyim karında sertlik oluyor ve alttan ağrı oluyor normal mi sizde de öyle oluyor mu