kub_ra90 8 hafta 5 günlük hamileyim bugün kasık agrım var 2 gün önce doktora gittiğimde herhangi bir problem olmadığını söyledi ama kasık agrım olması normal mi
tuba-berfin kub_ra90 ya ben suan 7. Haftadayım ama pglumda 8. Haftada falan böyle sanki icimden bi seyler kopuyor gibi cok jötü sancım olurdu doktor o yerlesme sancısı falan demisti
Sonnenfrau kub_ra90 gayet normal dinlenin yürüyüş yapın. Bu ağrılar hamilelikte sürecinde olan ağrılar bel ağrısı kaşık ağrısı popo ortasındaki kemik ağrısı gayet normal ❤️
Selim_Alparslan kub_ra90 benimde çok ağrım var canım. Benim rahimde kanama alanim var . Progestan igne ve hap kullanıyorum. Rabbım yardımcımız olsun inşallah
Mrscakir kub_ra90 benimde o aylarda olmuştu doktorum susuz kaldığımı söylemişti. Gerçektende öyleydi fazla su içmiyordum dikkat edip içmeye başlayınca geçmişti. Belki sizede öyle olmuştur ☺️
Gsrn @kub_ra90 merhaba popoda Ağrı demişsiniz ara ara banada oluyor böyle hafif bişey saplanır gibi doğru mudur. Normal mi yani
ftmdyn22 kub_ra90 bende 4+5 im ve benimde kaşıklarım ve sırtım aşırı ağrıyor daha doktorada gitmedim 6 7 haftalık olmasını bekliyorum 😥
Esragediz ftmdyn22 sizinle aynı ilerliyoruz sanırım bugün kaset testte daha belirgin gördüm çizgiyi koyulaşmisti ara ara kasılma gibi oluyor dimi ağrılarınız 🫤
Esragediz ftmdyn22 evet o sıcak basması arada bana da oluyor ben çok üşüyen ısınamayan bir insanım normalde 😄😄