Nurdanmeric Merhaba kızlar 39+4 haftalık gebeyim dün akşam biraz açık kahverengi nişan geldi bugün öğlen çok daha az tekrar geldi ve az önce tekrar wc gittim sabahkine göre bi tık daha fazla ve kıvamlı tekrar kahverengi leke geldi doktora gitmelimiyüm napmalıyım bilmiyorum açılma bi 10 gündür aynı 1 cm sancı desen ara sıra adet ağrısı gibi oluyo doktor çatı muayenesinde sadece yumuşama var demişti daha da bişey yok henüz bu yüzden napmalıyım doktora gitmelimiyim
54-esma Nurdanmeric aynı gunlerdeyiz ve aynı şeyleri yaşıyoruz çatı muayenesinden sonra nişanım geldi kahve rengi mukuslu bir şekilde 2 3 gün devam etti ama ne sancım var ne de muayenede açıklık çıktı
Ahsen-01 Nurdanmeric sanciniz yoksa bevek hareketleri iyiydi gitmenize gerek yok nişan dan 1 hafta 10 gün sonra doğuranlar 4 cm açılma ile bekleyenler oluyor sıcak duş squat merdiven çıkma yapin
Nurdanmeric Denizlerkadar evet çatı muayenesi oldum ama muayeneyi 12 de oldum nişan 6 dan sonra geldi
Denizlerkadar Nurdanmeric korkmayın nişan geldiği gibi doğum başlamıyor suyunuz geldi mi sancı ve kasılmalarınız var mı onları takip edin
Nurdanmeric Denizlerkadar yok suyum gelmedi sancılarımda hafif ara sıra oluyor sabah uyandığımda yine biraz bel ve karın ağrım vardı ama sürekli olan bişey değil ve nişanda üç gündür az geliyor
Denizlerkadar Nurdanmeric Benim nişanım 1 gün gelip durmuştu emin misiniz nişan olduğuna peki bi doktora gitseniz mi tekrar
Nurdanmeric Denizlerkadar açık kahverengi leke nişandır diye düşünüyorum üç gün boyunca 3-4 sefer geldi sanırım ama çok az bi avuç gelen oluyomuş öyle değil minik minik
Nurdanmeric Denizlerkadar doktoruda bilmiyorum ki pazartesi gidicem ama nişan olunca doğum hemen başlamadığı içinde gitmedim henüz
1Ali Doktorum kanama yada suyun gelirse bekleme gel demişti. Gece 1.20de nişanım geldi doktora gitmedim, gece boyu parça parça devam etti sabah saat 9da kanamam başladı artık. Bebeğim hareketleri normalse sorun yoktur Allah’ın izniyle 🌸