Ogretmen_17 Hanımlar hastane çantam hazır ama unuttuğum bir şey var mı ya da öneriniz ? İki gece kalacakmışım orada duş vs alır mıyım ya da yiyecek içecek bardak tarzı şeyler lazım olur mu ? İkinci doğumum ama her şey sıfırlandı bende. Önerileriniz varsa açığım
Bebekmert Ogretmen_17 ben ekstra olarak Nescafe koydum baş ağrısı yaşamamak için. Pet pardak kaşık tabak koydum o an panik yapılmasın lazım olursa diye. Rulo havlu ve tuvalet kağıdı bide küçük şişede el sabunu. Anne sütü artırıcı çay koydum.
hermione_granger Ogretmen_17 hastanede bana duş aldırmışlardı havluda al istersen birde herkes için geçerli olmayabilir ama ben süt sağma makinemide almıştım iyiki almışım cnkü bebeğim kuvöze alınmıştı 2saate bir sağıp bebeğime vermişlerdi inşallah gerekli olmaz 🙏
Ogretmen_17 AnayimBenAna_ bebek için bez battaniyeler hastane çıkışları biberon mama benim için pijama takımları iç çamaşırı kişisel bakım ürünleri koydum instagramda sık sık dolanan videolardaki şeyler
Ogretmen_17 Dfnsyn aa evet termos harika fikir. Kuru kayısı da öyle. Mutlaka ekleyeceğim çok teşekkür ederim
Ogretmen_17 Dfnsyn aa evet termos harika fikir. Kuru kayısı da öyle. Mutlaka ekleyeceğim çok teşekkür ederim
Drosera Hoşaf şerbet hurma bitter çikolata kahve ve kuruyemiş götürdüm. Gazımı kolaylıkla çıkardım sütüm de daha çabuk indi bir önceki doğumuma göre
Nursima2709 Ogretmen_17 çantanızda kesinlikle önerdiğim şey göğüs kalkanı sonrasında çatal kaşık çünkü verdikleri yemeklerin yanındakiler plastk oluyor lullanilmiyor rulo havlu ve normal mutfak havlusu gibi minik havlu koyabilirsiniz elinizi yüzünüzu yıkayınca silmek için rulo havluyu da tercih edebilirsiniz minik cezve şeklinde kahve makinaları oluyorya bence evinizde varsa onu da alın derim kahve için su ısıtırsınız