Tutka Çocuğu 1 yasina yeni girdiğinde hamile kalan var mı? Nasıl zorluklarla karsilastiniz? Ben ikinci Çocuğu kesinlikle istemiyordum ama Rabbım nasip etti .. biraz üzgünüm hala şoku atlamadim….
annesim220508 Tutka valla bende hamileyim kızım 1.5 oğlum 5 aylık karnımda şuanlık sıkıntı yok tek sıkıntı memeye bıraktırmak
UraSsmom Tutka 9 aylıkken hamile kalmıştım 18 ay var tam aralarında. Şusn biri 3 biri 4.5 yaşında 2 erkek bebe, nasılsın diye sorma söyleyemem ☺️😂
Tutka annesim220508 doktor bana kendi bırakır dedi sütun tadı değişince.. en çok a ona üzülüyorum niyetim 3 e kadar emzirmek ama 1.5 yaşında bırakacak… allahim hayırlısını bilir vardır Bi hikmeti
Fatma2133 Kızım 8 aylıkken hamile kalmıştım zorluğu tabiki var ama güzel yanıda çok şuan büyüğü 4 buçuk küçüğü 3 yaşında birbirlerine arkadaşlar kızlarım iyiki araları az birlikte büyüyorlar
Tutka Fatma2133 baslarda çok zorladıniz mi ? Uyuturken falan.. benim oğlum bide memede uyuyor öyle yatiriyorum. En büyük korkumdan bu ..uyku eğitimi de vermeyi hiç denemedim nasıl olacak acaba
Tugcemmmm Gezmeye çıktığınız da neler yapıyorsunuz acaba 2 tane bebek arabası mı kullanmak gerekiyor araları 2 yaş benimde bakalım nasıl olacak son 2 ayın kaldı
Tutka Tugcemmmm valla bende bunu düşünüyorum elimde ki arabayı satıp ikizler için olan arabalardan mi alsak acaba diye
Fatma2133 Tutka benim avantajım doğumdan önce kızımı kendi kendine sallamadan uyutmaya alıştırmaktı eline peluş bi oyuncak veriyordum emzikte emiyordu yanında uzanıp uyumasını bekliyordum pes etmeden iyikide öyle yaptım yoksa çok zorlanırdım