Ynckpgn Ayperi11 Bugün dayanamadım sağlık ocağında kan verdim yatın sonucu çıkar inşallah güzel haberler alırım dualarınız bekliyorum
mucizemom8 Ynckpgn düşüklerinizin nedeni ne öğrene bildiniz mı benim iki kürtaj bir kanamayla düşüğüm var o yüzden sordum çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı gebeliğin olur 🙏
Ynckpgn mucizemom8 Teşekkür ederim size de geçmiş olsun ❤️🩹 Tüm testler genetik testler yapıldı ama bi neden bulunmadı takdiri ilahi dedim bende Bu sefer inşalalh olur isteyen herkese nasip olsun inşallah
mucizemom8 Ynckpgn amin inşallah bizde de öyle çok büyük bi şey bulunmadı ama pıhtılaşma yatkınlığı çıktı herşey nasip inşallah Allahım sağlıkla nasip eder bizede 🙏 sağolun teşekkür ederim
Ogut1996 Ynckpgn çok iyi çıkmış canım 2 günde bir takip et hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰 Testin markası ne canım bide ?
Ayperi11 Ynckpgn çok iyi çıkmış hayırlı olsun şimdiden ama yükselişini takip edin 2 günde iki katına çıkması lazım 🥰
Gizmmis Arkadaşlar üç gündür arka arkaya yapıyorum sanki bi koyulaşma var gbi ama eminde olamadım bakarmısınız daha yumurtlamanın üzerinden 12 gün geçti
Gizmmis Kaç tane eczane gezdim sadece artimed ve days doctır var benm yaptıklarım days doctor su şimdi artimed yaptım onda bi tık daha koyu çıktı Ayperi11
Mor-kelebek Gizmmis inşallah vardır canım hakkında hayırlısı olsun kendine çok strest yapma bence istersen kan ver devamlı test yapmak strese koyar