Womanmom15 Maddi yönden bi değişiklik yasadiniz mi hani bebekler rizkiyla sansiyla gelir diyorlar ya doğru mu
Hajskdkd Womanmom15 doğru, hiç ortada yokken ev aldık. Sonrasında kayınbabam adını koyduk diye araba hediye etti. Ben halen inanamıyorum bunların bir anda oluşuna
Yarenn24 Womanmom15 yani bebek zaten rızkıyla gelir bu dünyada yiyecek ekmeği bulur ama olması gereken şudur maddi imkanın varsa iyi bir şekilde yetiştirebileceksen bütün çocuklara aynı imkanı sağlayabileceksen 2.3.4. Çocuğu da yap . Maddi durumu olmayıp sürekli çocuk yapanlara amaan bebek rızkıyla gelir diyenlere çok sinirleniyorum 🤣
Womanmom15 Yarenn24 evet o yönden hak veriyorum ben bile arada pişmanım acaba diyorum rabbimin gücüne gitmesin nasip etti çok şükür ama maddi yönden bi tane dolap alamadim yavruma bazen zoruma gidiyor beşik araba onlarin borçları var ev kira bilmem ne zor yani
Mormnekse Womanmom15 Doğru biz olumlu yönde çok etkisini gördük ve bunun bebegimizin rızkı olduğuna inanıyoruz çok şükür 🤲🏻🥰
Fatma2133 Bizim ilk kızımda eşim kaza sonrası işsiz kaldı zor dönemlerden geçtik ikinci kızımızda hiç ummadığımız şeyler oldu araba aldık yeni evimiz olucak eşim hep bereketli kızım diye sever 😀 inşallah oğlumuzda şans ve bereket getirir
Tazeanneveminikleri Womanmom15 bence doğru. Kara kara ne yapacağız diye düşünürken oğlumuz doğduktan sonra eşime 2-3 tane birden ekstra iş çıktı. Onlarla epey rahatlamıştık. Üstüne araba aldık. Elhamdülillah borcu vardı. Kızıma hamilelik haberini sürpriz şekilde aldık. Ne yapacağız borcumuz harcımız da var dedik. Kızımızın doğmasına 1 ay var. Nasipse o da bitti. 🥹🌸 inşallah kızımız da sağlıkla bereketiyle gelir.
Semiha_k Biz de hiç planımızda yokken yatırımlık ev alıyoruz. Tek biz değil ailelerimizin de önüne bu şekilde fırsatlar çıktı. Hepsi bebeğin bereketi diyor 😍🥰
UraSsmom Womanmom15 Büyük oğlumda oldu bu, oğlum doğduktan 1 2 hafta sonra iş değiştirdi eşim ve daha iyi kazanmaya başlamıştı. 2.de çok bişey olmadı sanırım hatırlamıyorum pek 😁