Bugün 33+1 haftalık oldum bebeğim de gelişim geriliği var karın çevresi ve başı küçük. Sürekli perinatoloji bölümüne takipliyim. Geçen hafta nst de sancı çıkmıştı bugün çok şükür sancı çıkmadı. Ama bebeğin az kilo aldığını söyledi oyuzden anne karnında bekletemeyiz riske girer dedi. Normalde 37 haftanın sonu gibi sezaryen planlandı ama bugün doktorumun dediği daha erken de olabilir 34. Haftada ciğer geliştirici yapabiliriz dedi. Tahminen 35 36 haftalar arası almayı düşünüyor bebeğimin kilosu 32. Haftada 1500 gr dı 33. Hafta da 1640 küsür dedi (tam kiloyu hatırlamıyorum) perinatoloji bölümüne git onlar ne dicek ona göre oradaki doktorla ortak karar vericez doğum planı için dedi. Perinatoloji bolumunde kilosu bir tık daha fazla cıkıyor. Kuveze girmesinden çok korkuyorum girerse emziremem diye yada süt sagip göndersem biberona alışacak beni emmek istemeyecek. Dogum yapacagim hastanede küvez de yokmuş. İnşallah bunların hiç birine gerek kalmaz ve erken dogmaz var mı bu süreci yaşayanlar gelişim geriliği olanlar kaçıncı hafta da doğum oldu kaç kilo da doğdu…