ftmkucuk Merhabalar. Bayrampaşada oturuyorum.bu civarlarda gittiğiniz memnun kaldığınız perintoloji uzman önerisi varsa söyler miisniz? Detaylı ulstrason için cumrtesi gününe randevu ayarlmaya calısıyorum
Eceunverkanra ftmkucuk Merhaba, benim detayli randevum haftaya 21.haftamda tam. Aytül Çorbacioglu Esmer’e gideceğim Şişli’de muayenehanesi 12.haftamda da ikili zamani kendisine detayli ultrason yaptirmistim ve memnun kalmistim yine ona gitmeye karar verdim o nedenle.
Nckl Kesinlikle inanılmaz memnun kaldığım isim İsmail Özdemir. Yeri Fulya’da, ben giderken 4 bin demişti çok çok çok güzeldi ilgiliydi. Eşim dayanamayıp şeyi sordu hatta, doğum yaptırıyor musunuz sizinle devam edebilir miyiz dedi
monica50 Kağıthanede Fehmi Yazıcıoğlu tek geçerim. Geçen cumartesi gittik 40 dk kadar sürdü detaylı ultrasonumuz. Aşırı ilgili ve bilgili bir doktor, 4500 TL ödedik
destina11 Bakırköy’de özel muayenesi olan Mahmut Güngör hocaya gittim. Çok memnun kaldım. Piyasaya göre detaylı ultrason ücreti de makuldü. Kesinlikle tavsiye ederim.
Eceunverkanra Mervebalemir Bana baska isimler de onerildi ama prof olmasi benim icin onemliydi ya Ali Ekiz’e gidecektim ya ona doktorum da Aytul hanimi onerince onu tercih ettim. 5000tl nakit dediler bana 5500 sanirim kredi kartiyla odeme yapilabiliyor.