Papatyaaa4 Merhaba hanımlar evde spor yaparak kilo verilir mi evde spor yaparak kilo veren var mı beni gaza getirin hep yapıcam yapıcam diyorum ama üstüm de bir üşengeçlik var anlamadım çocuk tedavisi için kilo vermem gerekiyor spor salonuna gidemem
bulutsm Papatyaaa4 kaç kilosunuz acaba? Bazen kiloyla alakalı deniyor öevremde de gördğm ama farklı sorunları olduğu için düşük yapmıştı. Kan sulandırıcı iğne kullandı sonra bebişi oldu şükür o sebeple iyice araştırıldı mı diye sormuştum
Cnhavva Papatyaaa4 evet kilo verilir bizde esimle baslamistik o ağır diyetle beraber uygulamisti ben diyeti fazla abartmadan gobek odakliydim bisiklet almistik eve ayriyeten uygulamadan spor hareketleri yapiyodum gunluk eğitime giderken de yaklasik 3 km falan yuruyodum cocuk icin yapmamistik aslinda ama o ay yememize uykumuza vs de dikkat ettik ve gebe oldugumu ogrenmistim 2.5 yıl sonra eger kilonun fazla oldugunu dusunuyosan herhangi sagliksal bi sorunun yoksa diyet sporla istedigine ulasabilirsin
nurdaneg0716 Papatyaaa4 canım ben tam 20 kilodan fazla verdim 80.800ile başladım kayinlarimin dügünleri üst üste gelicekti doğumda da çok kilo almıştım inat ettim ve çok güzel bir abiye giyicem dedim 60 a kadar indim dediğim gibi çok da güzel fit bir abiye giydim herkes şok oldu her gün evden video izleyerek sabahları spor yaptım ve sıkı diyet sonuçta başarılı oldu ben yaptıysam herkes yapar 😅
Merimeri06 Papatyaaa4 tabiki verebilirsin ben yazın sıkı bir spor ve diyetle ayda 4 kilo verdim sadece iki ay yapabildim sonra araya biseyler girdi düzenli yapamadım ama iki ayda baya güzel kilo verdim diyet bol su ve hareketle yapamiycagin şey yok bence dene mutlaka istikrarlı ol
Merimeri06 Papatyaaa4 kilo verme işi kafada bitiyor ister salona gidin ister evde yapın istekli olmanız lazım kesinlikle yenmiyecekse yenmiycek mesela bunun gibi yoksa zaten istediğiniz hareketi yapın boğazdan kizilmazsa bir işe yaramaz
nurdaneg0716 Papatyaaa4 bende yola böyle başladım😅 ama sonra hirslandim çok istediğim bir abiye vardı hedefim onu giymekti yaptım da amma velakin şimdi gebe kaldım aldım biraz kiloslari artık doğumdan sonra yine diyetler beni bekler🤣
Papatyaaa4 nurdaneg0716 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 bana da. Dua et lütfen bir yumurta vardı büyüyen tutsun istiyorum
nurdaneg0716 Papatyaaa4 Rabbim hayirlisi ile tez vakitte sana da bir evlat nasip etsin inşallah canım 🤲🏻 herkes bu duyguyu yaşasın inşallah