Htccndn Kızlar bebişim 4 aylık olmasına 1 hafta kaldı size birşey danışmak istiyorum hiç ek gıdaya yönelik birşey vermeye başladınızmı hani eline havuç salatalık felan yada meyve püresi tarzı
Arzu45 Htccndn valla kimseyi bilmem de ben böyle her gün değilde bazen Havuç verirdim eline dişi olmadığı içinde haliyle kırılması da mümkün değil
ygmrtpclr Htccndn ben doktor odaklı gittim. 180 gün dolmadan bsye baslamadım. Tabi herkes farklı olabilir.
Sonnenfrau Htccndn 5 aylıkken başladım ben erkenden labne falan tattirdim hiç öyle deneme testi yapmadım direk bodoslama girdik biz şimdi herşeyi yiyen bir çocuk.
Htccndn Sonnenfrau Yaaa ne güzel yapmışsınız bende düşünüyorum ama işte ne zaman başlasaö bilemiyorum
Sonnenfrau Htccndn 5. Ayına gelsin minik minik tattirin ben hiç öyle herşeyi ayrı ayrı tattirmadim. Tuzu bilmesi için çok az tuzlu yaptım çünkü tatsiz şeyler yiyor hafızasına red etmeyi kazıyor ve iyi de olsa kötüde olsa çocuk red etmeyi öğreniyor.
Htccndn Sonnenfrau Evet haklısınız gerçekten en mantıklısını yapmışsınız 5.ay en mantıklısı ama 4. Ayda eline havuç veren felan var mesela bunu bende çok duydum acaba versemmi diye emin olamadım