Serifekeles 15+5 kesin erkek dedi doktorum değişmez dedi 2 kızım vardı çok şükür rabbim iki meyveyide nasip etti Tahminleri doğru olanlar @Aliaras2022 @Elamomy @1Ali
AdaEcem Serifekeles hayırlı olsun, sağlıkla doğsun 🤲. Benm de 2 kızım var. Bende yarın gitmeyi düşünüyorum, oğlum olsun çok istiyorm, bana da dua et bacım. İnsan ikisi de olsun istiyor 🤗
_gmzenur_ Serifekeles Hayırlı olsun canım benim de iki kızım var şimdi yeni hamile olduğumu öğrendim bana da dua et rabbim erkeğide tattırsın inşallah🤲🏼
Serifekeles AdaEcem Çok sağol canım ☺️çok iyi anlıyorum seni rabbim iki duyguyuda yaşatsın inşallah gönlünden geçen olur ☺️
Serifekeles AdaEcem sanki erkek gibi çıkıntılar benziyo gibi geldi ama hiç anlamam tahminden ama erkek hissettim yapısıda benziyor gibi ☺️rabbim gönlüne göre versin
Mervenur055 AdaEcem erkek bence canım üstteki ulturason benimkine benziyor dün bana erkek dedi 19+ 3 te
rabis1510 AdaEcem 3 cizgi var vajina gibi duruyo inanin benimde boyleydi benimde kizim var cok dua ettim erkek sun saglikla olsun diye once erkek dediler sevindim sonra kiz dedi hrm ozel hem devlet bakalim detaylida emin olucam bide herkse soedjn
AdaEcem Serifekeles amin inşallah 🤲 bende anlayamadım, 2 kızım ultrason görüntüsü hatırlamaya çalışıyorum bazen kız bazen de erkek diyorum. Yarın özelde öğrenirim çok merak ettim. 14+4 olcak yarın, bir şeyler netleşir sanırım 🤔
Serifekeles _gmzenur_ sağol canım . Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşallah sende yaşarsın ikiside farklı duygular gerçekten ☺️
Serifekeles Edizhr evet canım çok farklı cinsiyetten midir bilmiyorum ama . Bulantım çok oldu kasık ve bel ağrısı yaşadım son 2 haftaya kadar . Bence en farklısı hareketleri kızlarımı hep 20 ye yakın hissettim oğluşum çok erken başladı 14 te başladım net hissetmeye☺️
Edizhr Serifekeles hayırlı olsun inşallah canım benimde iki kızım var rabbim bana da nasıp eder inşallah