Morrinah 8 haftalık hamileyim hamile olduğumu unutup kek hazırlarken harcından parmakladım 2 3 kere ay bir korktum bir sorun olurmu ya 🥺
Busra_1627 Morrinah Olmaz bence ya bende unutup çiğ sosis yemiştim çok panik yaptım böyle bi iki kezden bir şey olmaz dedi doktor dikkat edersin artık
Nesonunbeybi Morrinah bu soru ironidir diye düşünüyorum ne olacak bi parmak çiğ kekten gün içinde ona benzer neler yiyoruz kimbilir zararlı zararlı
Nesonunbeybi Morrinah koca kek harcında denk gelse gelse kaç gram denk gelebilir çiğ yumurta,vesvese yapmayın diye söylüyorum 1 koli çiğ yumurta yemediniz sonuçta içiniz rahat olsun
alpege_ Bir sey olmaz bu kadar herseyi kafana takma canim abartip dozunu arttirip yemezsen bazi yememen gereken yiyecekleri bisey olmaz yolumuz uzun ve bu psikolojide olursan zaman hem gecmez hemde surec sıkıcı olur :)
Nesonunbeybi Morrinah ay özür dilerim ya valla yazınca farklı oluyor işte,burda hamiş kader ortaklarıyız olur mu öyle şey sağlıkla kucağınıza alın
zeynephkn07 @Morrinah ay bende çok pişmiş yumurta sevmem kendime kırdığımda bile bir tık az pişiriyorum ama napayım diğer türlü haşlanmış ve çok pişmiş hiç gitmiyor