Baharkaya1 Acilllll !!!!! 17 haftalık gebeyim ve grip oldum 5 gündür öksürük ve hapşırma vardı 2 gündür karnım çok ağrıyor sırtım agrıyor arada iğne batar gibi oluyor bu haftada agrı yaşayan var mı
Bir-anne21 Baharkaya1 canım korkma artık bebişin su değil düşük tehlikesi 12 den sonra azalıyor sadece hastayken kendini yorma mümkün oldukça uzan yeterli ben de 27 oldum her hafta geçişlerde karnım ağrırdı o karın ağrıların bebiş büyüdüğü için hala bile 26+6 da hep karnım ağrıyordu doktorum bebişin büyüyo rahmin genişliyo demişti sende içini ferah tut 🥰
Gokcemira Ben de grip oldum ama 29. Haftadayım. Salgın varmış. Mutlaka doktora gidin, doktor bana ateşe çok dikkat etmem gerektiğini söyledi ateş yükselmesi çok gebelikte çok tehlikeliymiş , düzenli parol kullandım ve dinlendim, hala öksürüyorum. Geçmiş olsun
Baharkaya1 Gokcemira gittik ateşlenince parol düzenli kullandım ama bu kasık agrısı beni korkutuyor kanama vs yok ama arada giren kasık ağrım var 🤦🏻♀️ bebek mi büyüyor diye kendimi avutmaya çalısıyırm 🤷🏻♀️
Sema_3858 Gokcemira bişey sorcam bebek etkileniyomu acaba benim de astimim atak yaptı öksürük var balgamla birlikte ama kızım ben öksürdukce daha fazla hareket ediyor 30. Haftadayim bende doktor kontrolüme 1 hafta var daha
G-l-y Baharkaya1 Siz yazali biraz olmuş ama şimdi durumunuz nedir acaba yeni hamile olduğumu ögrendim ve çok kötü gribim ve kasıklarim ağrıyor benimde