minikkkk_patatessss saglik ocagim dan ses soluk cikmadi hangi haftamda ilk dozu ve ikinci dozu olmalıyım
minikkkk_patatessss Helen1 ben 21 oldum ama bilmedigim icin tarihide atlamak istemyorum.ondan merak ettim
Melissayda @minikkkk_patatessss kaçıncı gebelik ve araları ne kadar bu önemli benim bir sene oldu tekrar ikinciye hamileyim tek doz 24.haftada olacağım.
hsezenysr 20 de ilk doz 27de ikinci doz için çağırmışlardı geçen hafta vuruldum. İlk dozla ikinci dozun arasında max 1 ay geçmesi gerekiyormuş o şekilde söylemişti
ayseayseaysee Beni ebe 20.haftamda çağırmıştı ama iş yoğunluğu ve domuz gribi oluşum araya girdi. Bir türlü gidememiştim. 26.haftamda ilk dozumu oldum. 2 hafta sonra 30.haftada 2.dozumu olacağım
minikkkk_patatessss ayseayseaysee 26 da saglik ocagi problem yapmadimiki normalde herkezi erken cagirmislar
ayseayseaysee minikkkk_patatessss yok ben arayıp domuz gribi olduğumu söyledim. Hastalığı Atlatmam neredeyse 3 haftamı aldı 🤦🏼♀️ Aşının koruyuculuğu 4 hafta içinde aktif oluyormuş. En geç 32.haftada 2.dozu olman gerekiyor dedi oradaki ebe. Ona göre ben de 26.haftada gidip yaptırdım
Tazegelin12 minikkkk_patatessss Bebek hareketını hissetmeye başlayınca yapıyorlar genelde dün yani 23. Haftamda oldum
asli_13 17 hafta için tarih vermişlerdi ama aşı yoktu o zaman 19. Haftada oldum. Devlet 17. Hafta itibariyle yapılabilir diyor demişti doktorum o da sorun görmemişti. Bir ay sonrada ikinci dozu oldum