Goldmom 8 haftalık hamileyim karakterim değişiyor gibi sıkışmışım gibi sizler neler hissediyorsunuz geceçi olduğunu biliyorum ama bu süreçte biraz mantık dışıyım
Annekuzusu06666 Goldmom aşırı sinirli aşırı duygusalım herkesin her yaptığı gözüme batıyor kafam acaip dolu
asena9 ZeynepDuru17 bende aynıyım inan herkesin her yaptığı batıyor çok sinirli ve gerginim sürekli ve bu çok yoruyor 🥲
Goldmom Ben normalim de çok sinirli biriydim iş konusunda ev konusunda şimdi sinirlenecek şeylere bile sinirlenmiyorum bu da karakterim mi değişti ki acaba diye soruyorum
dunnobeck asena9 Ben 23.haftadayım, ilk 3 ay çok sinirliydim ama hâlâ bazen sinirliliğim devam ediyor 🥲
asena9 dunnobeck bende 16 dayım yani ilk 3 ay olur geçer sanmıştım ama yok özellikle eşime, kızıma karşı tahammülüm o kadar azaldı ki çok üzülüyorum ☹️
alpege_ Normalde de sakin biriydim arada sinirli olsam da hep dikkat etmeye calistim bazen duygusalliklar oluyor ama ben sürec olarak güzel geçirdim Hepiniz iyi olun insallah :) 35+5 az kaldi benimde
Kt52 Goldmom her şeye sinirleniyorum bi de belirtiler bir gün var bir gün yok iyice geriliyorum bugün mide bulantım başladı hayattan soğudum
Goldmom Meditasyon filan yapmak istiyorum bende ama irade gücüm bile zayıfladı bişey yapasım gelmiyor yapabildiğim her meyve yediğimde başka dua okuyorum ki belki düzen olur yapabilen denesin belki işe yarar