Ozlm111 Kızlar süreç nasıl işliyo odaya çıkartıyorlar mı yatış oluyo mu yanı sancı çekerken yanımızda biri olabiliyor mu ebeler nasıl merak ediyorum süreç hakkında deneyimli olan anlatabilir mi
Sueee Ozlm111 Bende fatma sarıya gidiyordum memnundum kendisinden şuan 37 haftalik olduğum için randevusuz gebe poliklinigine gidiyorum 2 haftadır farklı doktorlar denk geliyor
NoName_ Sueee sürekli aynı doktora mı gittiniz başından beri Ben aynı doktoruma randevu bulamıyorum ☹️
Ozlm111 Sueee gebe polikliniği ne oluyo ne yapıyorlar acaba orda , az kalmış sizinde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Sueee NoName_ Evet gebeligim başladığından beri aynı doktora gittim randevu bulamadığınız zaman sehir hastanesinin doktor çalışma programına bakın hangi tarihlerde serviste olduğunu bilirsiniz ona göre mhrs den randevu alabilirsiniz
NoName_ Sueee ayy allah razı olsunn bilmiyordum böyle bakıldığını,boşuna bekleyecekmişim benim doktorum baya bir yokmuş ya istediğim tarihlerde poliklinikte 🥹
Sueee Ozlm111 Belli bir haftadan sonra randevu almıyorsunuz oraya gidip sıra numarası alıp gebe izleme ve nst girip sonra muayene oluyorsunuz ben 36 hafta itibariyle gittim randevusuz gebe polikilinigine haftada 1 kontrole gidiyorum