1devaannesi Burdan çocuk odası yada bebek malzemesi alan varmi sayfada bir çok kişi sosyal medya fenomenleri alışveriş yapmış birçok ilde mağazaları var 15 günde iade vs diyor orda oda takımı almak istiyorum takipçisi de 400bin nerdeyse
Bahar77777 1devaannesi ay o sayfa benimde karşıma çok çıktı ama bilmiyorum yalnız takımları harika ya
Eymenkuzusu 1devaannesi burda bir kisi b sayfadan alisveris yaomis mobilyalarin resmini de paylaşmıştı diye hatırlıyorum
1devaannesi Bahar77777 evet işte çok güzel ve uygun almak istiyorum kızıma sürekli pahalaniyor yaza gelicez dahada cikicak hersey
deletedmom43191 1devaannesi baktım şimdi orijinal sayfaya benziyor ve mobilyaları gerçekten de güzelmiş
Ftmaa28 1devaannesi gayet güzel o rakamlara göre çok çok kaliteli teslimat süresi uzun sadece bize 2 ayı bulabilir dediler üretim yeri sakaryada mı neydi yanlıs hatırlamıyldam ama bize 1 ayda geldi
bulutsm Bebişimin beşik ve şifonyerini ordan aldım güzel ve uygundu. Dedikleri tarihte de geldiler. (Araçları bozulmuş 1 gün aksadı sadece) memnun kaldım genel olarak
1devaannesi bulutsm sevindim sizin adınıza ordan alayım ozmn garnatide veriyor lar hem uygun hem şık 🌼🌼
Bebivekedi bulutsm merhaba bizde bu mağazadan aldık bugün kurulum yapılacaktı sevkiyat aracı arızalandı dediler size hemen geldi mi