Blueeberryy tospikk1 bebeneo aldim ben memnunum lansinohun eklektriklisini almistim prizde zor oluyodu emmiyo benim bebis ama sagarak cogalttim sutumu
Fatmnrzddd Hulo2105 merhaba hala memnun musunuz hamileyim almayı düşünüyorum ama çok fazla, marka var karar veremedim. Benim 2.bebeğim olucak giyilebilir daha rahat olur diye düşündüm
miroscumm Hulo2105 ay bende mochi aldım umarım memnun kalırım 🥹 bir şey soracağım peki sesi nasıl sessiz mi birde kullanırken sütyen takmak gerekli mi
Hulo2105 Fatmnrzddd evet kullanıyorum oğlum gerçi biberon kabul etmiyor ama bazen sürüm azalıyor arttırmak için çekim yapıyor çok iyi valla çektikçe sütüm artıyor
Opmiyimgebeyim Bende mochinin eller serbestini düşünüyorum. Babebeo bi süre sonra çekim gücü zayıflıyor diye okudum. Ama lansinohun eşektrklisini kullanmıştım ve çok memnundum
Hulo2105 miroscumm evet sütyen takmanız lazım yani birşeyin onu sıkması lazım memeye baskı yapması için sesi de nasıl diyim şöyle vuuuvv vuvv gibi hani ağzınızla vuv sesi çıkarın öyle betimliyim😂
Dml77 Lansinoh elektrikli var bende bebişim 1 buçuk yaşında kullanmıyorum ilgilenen varsa satmayı düşünüyorum 😃
hakkah24 Baharlina Ay valla kimse beni etiketlememiş hiçbir cevabı da görmemişim😂 Doğuma 18 gün kaldı lansinohun çift elektriklisini aldım şarjlılar pek güven vermedi bir de çalışacağım bana uzun ömürlü lazım diye düşündüm ama tabi bakalım inşallah yolun ortasında sıkıntı yaratmaz🙈