Merviiss Kızlar ben asrın tandır lavaş diye birsey aldim aşırı doyurucu ve lezzetli sabahları içine yeşillik yumurta zeytin vs koyup durum yapıyorum yiyorum 120 lerde çıkıyor değerim çok beğendim tavsiye ederim. Mesela bana şeker yükseltmeyen
Hilalyrdkl Merviiss sabah kahvaltıda tam buğday ekmeğinin üstüne yarım avokado kesiyorum biraz zeytin yağ döküyorum onun üstünede 2 yumurta çırpıp omlet yapıyorum . Üst üste diziyorum yanına zeytin peynir domates salatalık sabah için iyi oluyor . Öğün olarak zor bilemedim
Merviiss Merviiss mesela suna anlam veremiyorum eşim baklava almıştı minik minik olandan denemek için 2 tane kahveyle yedim sekerim yukseltmedi dün yarım çanga cikolata yedim 147 çıktı yani bu şeker ilginç bir şey
Merviiss Hulu61 evet içine muz şekersiz fıstık ezmesi koysak acaba yükseltir mi sekeri denediniz mi siz
Merviiss Hulu61 ben ogunlerimde ekmek yerine onu yiyorum 1 dilim tam buğday veya çavdar bedelmis hem daha doyurucu sabah akşam yiyorum içine et veya yumurta tarzı koyup
Sevvalkanatt0 Fırında balık ve salata yediğimde çok düşük çıkardı şekerim benim normalde hep yükselirdi
Hilalyrdkl Merviiss muz yükseltir canım yeme . Bezelye . Patates . Mısır . Beyaz unlu herşey ve işlenmiş gıdalar yükseltiyormuş . Ama bence en başta stres etkiliyor gibi geliyor bana