Kbrhrn Kızlar arkadaşım bugün Hg Hospital’a gitti ve odaların birinde Önder Ercan’ın ismini görmüş. Ben bu zamana kadar hiç duymamıştım geçeceğini. Bilen var mı aranızda?
Sunss Kbrhrn arkadaşım Önder beye takipli ama hiç öyle bir şeyden bahsetmemişti. Muayane ücretleri vs belli olmuş mu acaba görüşen oldu mu benim doktorumda oraya geçiyor
2prens1prenses_ Evet oda oraya gecicek diye duymuştum inci hanım hansu derya sağlam ferah kazancı bilmem kim kim diğer hastanelerde doktor kalmadı resmen
Sunss 2prens1prenses_ benim doktorumda geçiyor Derya sağlam. Ferah kazancı da mı geçiyormuş markaside doktor kalmadı o zaman Semih yancar ve Derya sağlam geçti ama
hulya4627 Önder hocaya takipliyim ama hiçbirşey demedi yani bilgim yok ama gittiğim de soracağım Hg ne zaman açılıyor
Sunss hulya4627 açıldı bazıları başladı ama yeni düzen tabii daha tam oturmuş değil henüz anladığım kadarıyla
Kbrhrn hulya4627 sorduğunuzda bize de dönüş yaparsanız çok sevinirim. Ben de Önder Hocaya gidiyorum ama şehir dışındayım, 35.haftada gelebileceğim.
Kbrhrn Sunss ben de hiç duymadım ama arkadaşım HG’ye gittiğinde muayene odalarından birinde ismini görmüş Önder Hocanın.
hulya4627 Kbrhrn arkadaşınız emin mi acaba sordum önder hocaya kesin ve net birşey yok dedi bir süre daha orda olacağını söyledi
Kbrhrn hulya4627 ay çok sevindim yaa ben de stres yapıyordum. Bana öyle dedi arkadaşım, belki de yanlış gördü bilemiyorum.