Ozgeveysi 9 aylık bir oğlum var ve sanırım tekrardan hamileyim evde test yaptım pozitif çıktı henüz kan testine gitmedim 4 günlük gecikme var başka bı belirti yok. Çok korkuyorum ve çok da heyecanlıyım nasıl baş ederim bilmiyorum hadi beni moralleyin lütfen.
momkrm19 Ozgeveysi hayırlı uğurlu olsun Allah sağlık ve sabır versin , ben moralleme için bişey bulamadım ama ikisi de 3 yaşını falan geçince ikiz gibi olur birbirine arkadaş olur o iyi bişey
ZeynepDuru17 Ozgeveysi gözünüz aydın benimde 9 aylık olacak kızım var iki tane okula giden kızım var Allah yolunu gösterir merak etmeyin bir oğlum olsun çok istemiştim nasipse inşallah 🤲🩵🥹 sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Arzu19988 Ozgeveysi tabiki bas edersin.benimde kizim 19aylik 9haftalik hamileyim kizimda cok ama cok kaprizli enerjik ve sizde nasil derler bilmiyorum haylaz diyorlar galiba haylaz bir bebek))durmadan dagitir kucakdan dusmur boyle.ama abla kardes buyurler yaparim basaricam diyorum. Hem millet 3em ikiz bakiyor. Bizmi bakamayacagz . Zoru 1 2yil ondan sonra rahatlicagz dusun.
Ozgeee22 Ozgeveysi gözünüz aydın ☺️ bende 7 haftalık hamileyim 6 günlük adet gecikmesinin ardından öğrendim 13 aylık kızım var, biraz sürpriz bir hamilelik oldu ☺️ Allah nasip ederse kızım 20 aylık olduğunda kardeşi doğmuş olacak 🙏🏻 Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ozgeveysi ZeynepDuru17 Allah razı olsun çok çok amin umarım en hayırlı ve gizel şekilde alırsınız kucağınıza adınıza sevindim 🍀
Ozgeveysi Arzu19988 ay Allah razı olsun enerjiniz mükemmel Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hayır anneler oluruzda hayırlı evlatlar büyütürüz
Ozgeveysi Ozgeee22 Allah razı olsun sizinde gözünüz aydın sağlıkla alın kucaginiza inşallah büyüğünede maşallah 🍀
ZeynepDuru17 Ozgeveysi kucağıma aldım 9 aylık olacak canım teşekkür ederim Allah razı olsun darısı size olsun inşallah 🤲🩵
Ozgeveysi ZeynepDuru17 öyle mi çok şükür o halde Rabbim bahtını güzel eylesin inşallah bende teşekkür ederim