Mavis1234 Kizlar ikili tarama testi gereklimi sizce yaptırıp yaptirmama arasında çok kararsızım haftaya kontrolüm var ense kalınlığına falan bakilicak
asyya1_ Mavis1234 ikili tarama ben yaptım ama perinatolog ikizler için ikili uçlü tarama ve fetal dna net sonuç vermiyor dedi bir sorun görürlerse amniyosenteze gönderiyorlarmış
TwinsAndBeren Mavis1234 doktorum önermemişti sonuç riskli gelse bile hangisinde sorun olduğu net anlaşılamadığı için yaptırmamın mantıksız olduğunu ve yapmadığını söyledi
PlutonMerkez Perinatoloji doktorum ikizlerde 2-3lü testlerin doğru çalışmadığını söyledi.Nipt testi yaptırdım o yüzden.Sonrada detaylı
Mavis1234 Bende işte buyuzden kararsizim zaten herkes ikiye bölünmüş durumda bir kesim kesinlikle yaptırılmalı diyiyo bir kismida gerek yok diyiyo baya araştırdım ilk cocuklrim olucak inşallah bir bilgim yok işte
Gzde4507 Mavis1234 maddi durumunuz varsa fetal dna yaptırın ve zamanı gelince detaylı ultrason yaptırırsınız
Mavis1234 Kizlar bide ikiz anneler burdayken karinin altında geçmeyen bir ağrı mevcut sizlerdede olmusmuydu bilgi verirseniz sevinirim bir haftadır gecmiyo
Ayshan1 Mavis1234 bende ikizlere hamileyim şuan 6 haftalık ve dediğin ağrıları yaşıyorum. Karnımin alt kısmı nasıl gecicrk bu
Yonca59 Mavis1234 benım doktorumda önermedi zaten ıkı bebek oldugu ıcın değerlerin yüksek cıkıcak dogru sonucu elde edemicez dedi maddı durumun varsa fetal dna yaptır dedi. 20. Haftadada detaylı ultrasona git dedi
Mavis1234 Ayshan1 bende bilmiyomki cnm nasıl gecicek doktorda birşey yok dedi ama içim hayla rahat değil can sıkıyor
Mavis1234 Yonca59 doğrudur cnm artık olmasa fetal yaptiricam ama sonuç neolursa olsun aldırma gibi bir fikrim zaten yok sırf yaptırmadın olmasın diye kötü birşey çıkarsa hamileliğim zaten kötü geciyo bide o psikolojiyi kaldiramam diyede korkuyom