ipekuysalylmz Kızlar kaçıncı haftadasınız, crl kaç cm, ağırlık kaç gr/kg, cinsiyeti ne ? 😍😍 Biz 16 haftalığız, crl 15,2 cm, ağırlık 156gr, kız bebek 🩷
danla2711 ipekuysalylmz 24+4teyiz 22.haftada 27 cm 547 gramdı🥰 cumartesi randevumuz var ne kadar olmuş merak ediyorum
mcansu ipekuysalylmz 33+5 olduk kızçemle 🌸🩷 1 hafta öncesi 32+6da gittiğimde 2400 gr 47 cmdi iki gözümün çiçeği
Mucizee80 deletedmom43191 maşallah bana da dua edin benim kızımda haftasına uyumlu çıksa yeter geri çıkıyor ve bu şekilde giderse erken doğuma alacakms
deletedmom43191 Mucizee80 geri cikmayla erken doğumun alakası yok benjm ikinci gebeligimde oğlum 40 haftada suni sanciyla doğum yaptım bebeğimin ölçüleri 35 36 haftayla uyumluydu
Mucizee80 ipekuysalylmz şuan 10 gün gelişim geriliği var eğer istediğimiz gibi gitmezse erken alırım dışarda kilo alsın diye dedi inşallah daha dageriye düşmeyiz özellikle 2 haftadan fazla olursa risk dedi perinatolojiye gdiyrum zaten yakın takip için
Mucizee80 deletedmom43191 perinatolojiye gidiyorum bu şekilde söyledi 1 haftadr canım çok sıkılıyor 10 gün şuan gerilik ama iki haftadan fazla olursa 36 da alırız dedi normalde 38 de sezeryan olacaktm
mcansu deletedmom43191 onu bende duydum. Erken doğum riskim var sancılarım falan çok oluyor rahim ağzı ölçüsüne falan bakıldı. İlaçlarla serumla ilerliyoruz sancılı kesmek adına Doktor en azından sevin gelişimi iyi önden gidiyor hatta eğer gelişimi geri olsa bebeğin beslenmesi olmasaydı mecbur erkenden alırdık şimdi gittiği yere kadar tutalım dedi
Mucizee80 deletedmom43191 aslında normal kadın doğum doktoru geç döllenme olabilir normal falan dedi ama perinatoloji bu şekilde konuşuyor iki haftada bir çağırıyor
deletedmom43191 Mucizee80 hmm anladım ama dediğim gibi geç de Doğum yapsan sıkıntı olmuyor benim bebegimde 3 4 hafta gerilik vardı şuan icerde abisiyle bıcır bıcır oynuyor 🥰🥰