Aslgn Kızlar bugün 40. Haftam kontrole gittim ve hiç açılmam yok sancım yok 41 e kadar bekleyeceğiz dedi doktorum normal doğum istiyordum ama 41 de de sancı gelmezse suni verip 2 gün açılmamı bekleyeceklermiş. Sizce sezeryana geçmelimiyim 🤔🤔🤔🤔
MadameHappy34 Aslgn O kadar beklemişsiniz. Yerleri silin merdivenden inip çıkın açılma hareketleri yapın. Sezeryan da ameliyat olmuş gibi olacaksınız sezeryan da çok zor bir doğum.
Minikturtageliyor Aslgn ay bu ben 40+2 kadar bekledim. Açılmamda yoktu, sancımda. Kendi isteğimle sezaryen oldum. Suniyle kesin açılmazsın dedi o zaman boşa bekliyorum, suninin acısını boşa çekeceğim dedim
deletedmom43191 Aslgn sen bol bol hareket et kendi doğumunu kendjn başlat merdiven in çık hurma ye ananas ye ahududu çayı iç ilişkiye gir sıcak suya otur ördek yürüyüşü yap
Elifmammy Aslgn bende 40+2 de doğurdum bebeğimi doğum yapmadan önceki gün yokuş çıkmıştım kontrolümde de 2 cm açılmam olmuş ama herhangi bir sancım yoktu doktor alttan muayene etti eliyle eve gidene kadar sancım başladı doğumhaneye aldıklarında 4cmi bulmuştu sonra suni verdiler kendi sancımda vardı o şekilde doğum yaptım