Meltemanneolsun Bu haftada kasık ağrısı yaşayan var mı? Hafiften ağrı giriyor geçiyor uzun süreli değil. Ve bazı eklem yerlerinde ağrı. Gece ağrıyla uyanıyorum normal mi sizce.
nisaakb Meltemanneolsun benim de 14 haftada sızı gibi ağrılarım oldu ama 5 dk geçmeden geçiyor ara ara giriyor ben onun için gittim doktor ona kanama yoksa normal rahim hızla büyüyor gibi bi şey söyledi. Bende başka sıkıntılar çıktı iyiki gitmişim siz de içiniz rahat etmezse yine bi gidin baktırın
Birbenbirbebek Meltemanneolsun o haftalarda olmustu canım dr dinlen normal demişti ama gece uyandırması ? İdrar yolu enfeksiyonunu aklıma getirdi
Birbenbirbebek Meltemanneolsun bu arada gece eklem ağrısı ağrısıyla mı kasık ağrısıyla anlayamadım ama kasıksa idrar yolunu getirdi aklıma 🥹
Bsygt95 Bende sol alt kemiğe doğru kasık agrısı oluyor yatınca bide aniden kalkınca agrı oluyor normalmi bilmiyorum sizinle haftamız aynı beni maf ettin bu agrı
Meltemanneolsun Bsygt95 işte benim deboyke düz sırt üstü uzaninca da oluyor sol tarafimda bı ağrı. Yarın gideceğim bı baksın doktorum
Meltemanneolsun nisaakb kısa sürüyor kasık ağrısı 1 dk bile değil ağrısı. Kanamam yok ama akıntım çoğaldı bı kaç gündür yarın gosterecegim
Meltemanneolsun Birbenbirbebek kol eklem ağrısı uyandırıyor canım kasık ağrısı değil. Kasık bı geliyo 5 sn falan sürüyor geçiyor ama kolumda eklem ağrısı oluyor
Meltemanneolsun deletedmom43191 maşallah canım ya benim ilk de eşim diyor 2. Yi de hemen yaparız benim pek cesaretim yok he hu deyip gecistirdim. Bunda yamuldum bı daha bunları çekmek ne bileyim. Zor olmuyor mu
Meltemanneolsun Birbenbirbebek evet ya herkes hasta ödüm patlıyor bir şey olacak diye. Sen de dikkat et hepimiz dikkat edelim
deletedmom43191 Meltemanneolsun bence hemen yap gerçekten ikisi bir büyüsün şimdi benim iki oğlum birlikte oynuyor o kadar hoşuma gidiyor ki ben sadece alt üst degisip karınlarını duyuruyorum birlikte oynuyorlar hiç huysuzlanmiyolar sıkılmıyorlar ben aralarına 2 yaş koyduğum için pişmanım keşke pespese olsalarmis