Esragediz Bacımsular bat 3 Şubatti 1 Şubat’ta yaptığımda predictorle silik çizgi gördüm hala regl olmadım ve bu sefer kaset test yaptım afedersiniz klozetin sifonu dolmadan bu hali aldııı🙈🙈🤍🙏🏻 yanılma payı varmıdir??
Nurrrrtek Esragediz evet pozitif bende de aynısı oldu şuan 11 haftalığız kan ver bence canım.netlessin
Mor-kelebek Esragediz hayırlı olsun canım 🌸 benim ki bozuk test çıktı şansıma rabbim artık yapma yok diyor ama inatla uğraşıyorum sanki
Cambardak__ Esragediz Aminn bende tup bebek transfer oldum bekliyorum banada dua et 😇 sağlıkla gelişsin bebeğin 🥰
OmerNfs Cambardak__ oyyyy kuzum rabbim sağlıkla tutunmayı nasip etsin ahhh biz tüp bebek mucizeleri ♥️♥️🫂🫂🫂
Esragediz Zycey çok teşekkür ederim ☺️ evet göğüs hassasiyetim vardı uçları ve yan tarafları çok acıyordu iştah da artış oldu ☺️
Necc86 Maşallah ne güzel bi mutluluk. Hamiş anneler birbirimize dua edelim. Hamile kadının sütten kesene kadar duası kabul olurmuş. ❤️❤️ Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar inşallah 💕
Esragediz Necc86 amin canım benim çok amin inşallah sağlıkla gelişip kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim 😇
Esragediz Nurrrrtek kan vermeyi biraz erteliyorum geçen ay kimyasal gebelik geçirdigimde baya stres olmuştum yükselecek mi düşecek mi diye ☺️
Mor-kelebek Esragediz canım benim işler biraz karışık bu ay büyük ihtimal kimyasal gebelik yaşadım hayalet çizgi çıktı iki sefer 4 gün geciktim kan verecekken regl oldum ama çok yoğun başladı 3. Gün birden kesildi sabahta bir yapaym dedim test bozuk çıktı. Karmakarışık bişey oldu bu ay yani
Esragediz Mor-kelebek hmm anladım güzelim şöyle yapsan şuan kanaman yok bişey yok ya hani bı regl atlatsan vücut bı toparlasa kendini sonra ovulasyonla takip etsek bence olumlu sonuç alabiliriz 😊 çünkü Aralık’ta bende kimyasal gebelik geçirdim 13 gün falan kanamam oldu sonra bı regl atlatip tekrar değerlendirmelere başlamıştım ve ovulasyon takibi yaptım
Mor-kelebek Esragediz kimyasalda bu kadar kısa sürer mi acaba kanama aklımı o karıştırdı canım dünde burda biriryle konuştum onunda böyle olup hamile olduğunu öğrenmiş ondan ümitlenip test yaptım aslında buda bozuk çıkınca sabah kan verdim kimyasal olsa bile hemen düşer mi acaba beta onu merak ettim
Mor-kelebek Esragediz maşallah canım inşallah bunu sağlıkla kucağına alırsın herşey gönlünce olsun 🌸 benim bundan önce yine bir kimyasal bir 7. Haftada kalp durması yaşayıp kürtaj oldum buda 5. Aydan sonra kimyasal oldu artık oluruna bırakcam galiba ovulasyon yine bir umut yine bir strest oluyor 😔
Esragediz Mor-kelebek evet düşüyor hemde hızla ben 27 yle öğrenmiştim 57 kadar çıkmıştı 3 günde sonra bir günde 16 gördü daha sonra da zaten baya kanamam oldu