Minikturtageliyor Alev-63 şey yapın mesela çamaşır makinasının içine girin Bulaşık makinasına ayaklarınızı sokun Nasıl buzdolabına uzandınız ayy soruyu anlamadım ki ahahshshshs
deletedmom43191 Alev-63 dikkat etmen gerekirdi keşke yapmasaydin inşallah bisey olmaz bundan sonra dikkat et
MadameHappy34 Alev-63 🙂↕️😀İlk bebekte bu korkular normal şuan ikinciye hamileyim öyle bir koşturma temizlik oraya buraya uzanma eşyaları kaldır indir yapıyorum ki hamile olduğumu unutuyorum. :) öyle kolay düşen bir şey değil sağlıklı bir bebek.
deletedmom43191 Minikturtageliyor 😆😆 buzdolabının üstüne birsey koymuyo musunuz onu almak için uzanmış
Bebisiminannesii Minikturtageliyor hahah postu görünce bende sizin gibi sandimm ilk baştan, tabi 5 saniye sonra dank etti 😀😀 yorumunuzu görünce iyice gulesim geldi 😀 hep yorgunluktan bunlar
Minikturtageliyor Alev-63 Sorun bende ben anlamamışım 🤭 ilk haftalarda insan gebe olduğunu unutuyor, eski rutinine devam ediyor. Dikkat et lütfen umarım sağlıkla kucağına alırsın 🍀🍀
Minikturtageliyor deletedmom43191 son regl tarihime göre 5+3 fakat beta 83,9 daha doktor muayenesi olmadım. Doktor kararı veremedim
deletedmom43191 Minikturtageliyor acelesi yok zaten 6 veya 7 haftada tam net olarak bebek kalp falan görülüp duyuluyor ama fazlada geç kalma 😆😆
Alev-63 Minikturtageliyor ben tam 5 hafta bugün pazartesi betam 1800 dü dün keseyi gördük akşamda öyle olunca yine bi gidicem doktora
Minikturtageliyor deletedmom43191 ben ki sabırsız bir insanım asla bekleyemem ama eşim sağolsun yavaştan alıyor😂 evet beta sağlıklı arttığı sürede bir problem yok ama 2. Çocuk olmasına rağmen sabırsızım 😂
Minikturtageliyor Alev-63 aslında son regl olarak aynıyız ama benim biraz geç döllenme sanırım 🤭 İçinde huzursuzluk var ise git tabi ama kendini yiyip bitirme ☺️
Alev-63 Minikturtageliyor gece uyuyamadım doktoru aradım rahat ol bişey olmaz dedi eşim randevu almış sonra tekrar arayıp