mucizemom8 Kızlar her devlet hastanesin deki uruloji doktoru sperm testi yapıyor mu adana da olan da varsa yazabilirse sevinirim
orkidemm_ mucizemom8 çukurovada yaptır canım çoğu orayı öneriyor hem çok sırada yok eşim orda vermişti ben özel takipliydim eşim devlette vermişti hatta Ersin’di doktorun adı
mucizemom8 deletedmom43191 teşekkür ederim geçen yıl özel de yaptırmıştıj da bu yıl çok aşırı artış var fiyata o yüzden devlette vermek istedik
Deletedmom_247 mucizemom8 evet canınm yaparlar. Bizde ilk çocuk istediğimizde ben özel takipliydim ama eşim için devleete gidip hemen sperm testi vermek istediğimizi bebeğimizin olmadığını söyledik. Doktor hemen kağıt verip yönlendirdi zaten muayene toplam 5 dk sürmüştü :))
mucizemom8 Deletedmom_247 çok teşekkür ederim canım ya bende özel takipliyim üç kaybim var geçen yıl vermiştik özel hız düşüklüğü vardı ilaç kullandı eşim tekrar verin dedi doktor o yüzden dedik devlette verelim aynı test sonuç da diye düşünüyorum 🙏
Deletedmom_247 mucizemom8 öncelikle kayıplarınız için çok üzüldüm. Rabbim hayırlısı ile size tekrar bebiş nasip etsin hayırlı ve sağlıklısıyla inşallah.Rica ederim canım,siz gidin zaten ürologların bir nevi işlerinin arasında bu da var. Yaparlar merak etmeyin.
mucizemom8 orkidemm_ teşekkür ederim canım oraya alayım randevu o zaman doktorunuz kimdi canım hatırlıyor musun
orkidemm_ mucizemom8 canım eser di adı senin için baktım bak randevusu var 3 gün perhizli gitsin belki hemen alır bayada detaylı çıkıyor
mucizemom8 Deletedmom_247 sağol canım teşekkür ederim amin inşallah 🙏 randevu alayım hiç devlete gittmemistik o yüzden sormadan gitmeyeyim dedim teşekkür ederim cevabınız için ♥️
mucizemom8 orkidemm_ hemen bakıyorum canım üç gün sonraya rendevu alayım çok teşekkür ederim canım ♥️🙏