Alt26 Merhaba, Eskişehir Batıkent Ümit Hastanesi ultrason cihazları nasıl? Gidenler bilgi verebilir mi? Görüntü kalitesi, ayrıntıların gösterimi iyi mi? Cinsiyet öğrenmek için gitmek istiyorum kalitesini merak ediyorum, teşekkür ederim
Binnur123 Alt26 ben ümit hastanesi takipliyim. Cihazları gayet güzel. Detaylı ultrasonunu perinatolok bakıyor ama normal de de doktorum her gittiğimde hem normal hem 4 boyutlu ultrasonda gösteriyor
zynpknt Alt26 ümit hastanesi Murat Şenola gidiyorum her seferinde 4 boyutlu da bakıyor ve çok net herkes normalde anlamam ama belli diyor
feyzaceylan Ümit hastanesinde cihazlar çok güzel ben Ümit’ten Anadolu’ya geçtim Anadolu’da kesinlikle cihaz çok kötü. İçiniz rahat olsun🌸
dumancagla Binnur123 bende öyle yaptıracağım da şeker yükleme test ücretine form da biri 6 bin dedi doğru mu diye sormak istedim bende murat hocaya gidiyorum da
Fid26 Ben Anadoluda Burak beyde şeker yükleme yaptırmıştım. Kanlarda istemişti 500tl ödedim. 6bin çok fazlaymış
dumancagla Fid26 ümitte diğer testlere bile o kadar ücret vermedik en fazla 1450 verdik ikili testlerde falan 6 bin bana da çok geldi doğru mu degilmi bilmiyorum aradım bilgi vermediler form da biri söyledi şekere kandan bakmıyorlar mi neden o kadar pahalı olsun ki
Fid26 Şekerli solüsyon içiyorsun ve 3 kez kanda şekerine bakıyorlar. Çok masraflı bir şey olmaması lazım.