Hatice4136 Kızlar günaydınn dün ovülasyon testi yaptım değerlendirdim ne olur ne olmaz diye… bu ay kimler ovülasyon testi yapacak?
idid9393 Hatice4136 kaçıncı güne ait bu, ben de yapıyorum ama aşırı silik koyulaşmıyor 4 gündür, 22 ocakta regl olmuştum 31 ocakta bitti lekelenmeye döndü
Sizdenbirii1 Hatice4136 canım ben Ocak ayında 23 24 yumurtlama 25 çatlama gördüm test yaptım gebelik yok ama ne zaman adet olurum acaba 23 ü mü baz almam lazım 24 ü mü adet olup bitince tekrar ovulasykna başlıcam bende
Hatice4136 idid9393 adet olur olmaz başladın mı test yapmaya? Geç yumurtlama olabilir senin 30unda adet oldum 5 gün sürdü
idid9393 Hatice4136 kasımda kürtaj olmuştum, aralıkta adetten 4 gün önde doktor kontrolünde yumurtan da var çatlamış hatta demişti, acaba ovulasyon tarihlerim mi düzensizleşti
Silayuksel Sizdenbirii1 çok strese giriyorum anlatamam ilk denememiz hayırlısıyla bir güzel sonuç alsak
Sizdenbirii1 adatuna ay bende seni arıyorum kız 😀 ben ocak 23 24 yumurtlama gördüm 25 çatlama ama hamile değilim test yaptım adetim 4 ü gösteriyor ama geç yumurtalarım yani hesap yapamıyorum ne zaman adet olurum sizde 23 ü mü 24 ü mü baz almam lazım
adatuna Sizdenbirii1 yumurtlama gününden 14 gün ekleyince o zaman adet olunuyor aslında 24-25’e 14 gün ekleyin :)