Sssbbbs Arkadaşlar aranızda destekleyici vitamin kullanan var mı markasını nedir acaba gebeliğe hazırlık ve desteklesin kolaylaştırsın diye kullanan var mıdır?
Dilaralav Sssbbbs ben doktordan yumurtlamaya yardımcı, geliştirici bişeyler istemiştim. 2 buçuk 3 ay kadar Ovülasyon testi yapmıştım hiç pik görmedim sonra doktor ladyfert verdi canım kullanmaya başlayıp birkaç gün geçtikten sonra ovülasyonda pik gördüm ama beslenme düzenimi son 2-3 haftadır değiştirip iyileştirdim tabi bilemiyorum ilacın mı etkisi yoksa beslenmeden kaynaklı mı
Mrvsmt2502 Sssbbbs ocean mummy kullanıyorum gebeyim şuan içinde folik asitte var diye yazıyorum ama uzun süre kullanmayın hangi takviye olursa olsun. Multivitamin sizin vücudunuzda halihazırda bulunan vitamin mineralleride yüklüyor uzun süre ve sizin değerleriniz normal ise toksisite ye sebep olur yani vücudunuzun toksik yüzü artar. Bunun yerine beslenmenizi düzenleyin
NoName_ Sssbbbs elenatal1 kullanıyorum hamileyim,hamilelik öncesi ve hamilelik sürecinde kullanılıyor folik asit de var içinde
Dilaralav Dilaralav böyle yazıyor : Ladyfert, oksidatif stres üzerindeki olumlu etkisi ile uterus ve yumurtalıklarda oluşabilecek hasarları önler, yumurta kalitesini ve döllenme başarısını artırır, kadın üreme sağlığını ve gebelik artış oranını destekler.
Sssbbbs Mrvsmt2502 sadece folik asit kullanmıştım birkaç ay sonra bıraktım onu da şimdi tekrar başlamak istedim bu sefer vitaminli olandan😊
Bsra_crk 12 haftalık hamileyim multivitsmin verdi megamoms diye bir ilaç bulantım da çok fazla var bulantı yapar mı bana ne içeceğim ? Kullanan var mı bu ilacı ?
Auri Sssbbbs ben gebelik öncesi iki doktorumun önerisiyle ocean myoinositol ve protime woman kullanmıştım Gerçekten de etkisini gördüm 2.ayda gebelik haberi aldım pcosa rağmen Hangisini bulabilirseniz sizin için uygunsa kullanabilirsiniz
hemsireblog1 New life b12 folit asit beraber olan bir vitamin. İlk gittiğim doktor yazmıştı. Sonrasında gittiğim doktorda devam edebilirsin dedi. Dil altı olarak alınıyor
Dilaralav emosduygos merhaba uzun zamandır girmiyordum evet şuan 35+5 haftalık hamileyim :) inşallah siz de gebesinizdir 🙏🏻