Sonyaazz rabiayy ben ilk gebeliğimde 6 gün önce kaset testle bayağı belirgin şekilde öğrenmiştim. Daha sonra 6 gün sonra doktora gittim o arada hiç kan vermedim tam adet günümde doktora gitmiştim kese yoktu zaten betam’da bin küsürlerde çıkmıştı
rabiayy Sonyaazz benimde aynı şekilde bir hafta falan var regle. Kaset testte belirgin gözüküyor bugün. Cumartesi doktora gideceğim o yüzden yarın kan vermeyi düşünüyorum, 2 güne bir artışı görmek için
akdeniiss Kızlar 2-3 ay açılmış poşetinde beklemiş test ikisi de bozulma ihtimali varmıdır ya da bozuk testte böyle çıkar mı 🥹
rabiayy akdeniiss üstteki yalancı pozitif veriyor diyorlar. Ama kaset test bende yaptım, çok yanılma ihtimali olan bir test değil, hem de belirgin çıkmış bayağı 🌸 bence kan verin sizde. Kaç gün geciktiniz? Yada regle daha var mı?
Rapunzelll6333 akdeniiss bozulmuş olsaydı eğer çıkmazdı veya kaç tane daha çizgi çıkardı ama umatlandirmak istemiyorum var gibi tekrar et testi
Smyye1B rabiayy Oğlumda silik çizgi 193le öğrendim şimdiki hamileliğim yine silik çizgi 662yle öğrendim🌸
akdeniiss rabiayy reglim bugün olmam gerekiyor ben de kaset testi görünce ümitlendim hiç görmedim yalancı pozitif olduğunu 🥹
orkidemm_ rabiayy adet gecikmesinin 7. Gün birinde 53 birinde gene 7. Gün kaset testte 367 ile öğrenmiştim