Beril16 Kızlar merhaba, Sağlık ocağındaki aile hekimim demir takviyesi olarak gynoferon yazmisti. 1 ay onu kullandım. Kendi kadın doğum doktorumda o da olur ama ferro sanol daha iyi demeye getirdi. İlacım yarın bitiyor. Acaba degistirsem mi siz hangisini kullanıyorsunuz 🌸
rosatue Beril16 ferrosanol benim sistemi komple yakıp yıkıyor. Size dokunmuyorsa sorun yok. Muadil ürün kullanımını sevmiyorum. Aynı etkiyi verdiğine de inanmıyorum. Etken madde sözde aynı evet ama vücutta dağılımı bir olmuyor.
Bbk88 Beril16 gynoferon kullanıyorum ferro sanol beni ishal yapmıştı hep bunda öyle bir sorunla karsilasmadim
hamcokelek33 Gynotardyferon kullanıyordum, sanırım muadili gynoferron un. Ama önceki doktorum gynoferro sanol vermişti, evde bir kutu vardı. Doktoruma sordum bunu içeyim mi diye iç dedi. Hafif kabızlık yaptı ama içerik olarak daha iyi gibi
sinem93- Gynoferon kullanıyorum başından beri bi kutu ferrasanol kullandım pek hoşuma gitmedi ağızda çok ağır bi tat bıraktı bende. Diğerinden devam ediyorum şu an hala.
Hulu61 Gynoferon kullanıyorum başından itibaren hiç de kabızlık falan yapmadı memnunum ben kan değerlerim de 13 14 arası işe de yarıyor