AslanBebeginAnnesi Kızlar reglime yedi gün varken yaptığım test siyah beyaz olan. Renkli olan da reglime 5 gün varken yaptığım test. İkisinin de markası prodoctor sizce gebelik olabilir mi 🥲 bat 10 Şubat
Ozlemdemir AslanBebeginAnnesi benim testim de buydu ama adetim dört gün gecikmişti net kırmızı çızgi vardı. Çok erken yapmışsınız ama bence bebiş var
Mor-kelebek AslanBebeginAnnesi hayırlısı olsun canım teste göre var gibi inşallah vardır annesi güzel bir gebelik geçirirsin 🌸
Melisafurkann Nilayy95 bata 6 gün vardı negatif yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti sizce pozitif olma ihtimali var mı
AslanBebeginAnnesi Ozlemdemir umarım vardır ya iki gün sonra tekrar yapacağım bakalım heyecanlı bekleyişler 😌
Melisafurkann AslanBebeginAnnesi kan versen şuan düşük bir değerlede öğrenilirsiniz ben olsam şimdiye koşa koşa gitmiştim 😂
AslanBebeginAnnesi Melisafurkann canım geçen ay da buna yakın çıkmıştı hemen hastaneye koşup kan vermiştim bide ne göreyim beta 0.01 😳 gerçi geçen ay prodoctor yapmamıştım artımed yapmıştım artımed genelde yalancı pozitif çıkarıyormuş sonradan öğrendim. Prodoctor ve awoxa çok güvenilir diyorlar bi iki gün sonra da awoxla yapacağım eğer onda da pozitif çıkarsa kan vermeye giderim 😇🙏🏻
Talentedmom AslanBebeginAnnesi he anladım ben yeni test ve eski testlerden almıştım ikisi de doğru çıkmıştı
afra119- AslanBebeginAnnesi ben testim negatif çıkmışti çöpe atmıştim sabah pozitifti copteki test, 34 haftadayim darısı başınıza