Ayshababy Sevgilimmmmmmm benimde öyle oluyordu 20 haftadan 21 haftaya kadar şimdi 22 haftalıkım alıştım artık heralde gelmiyor😀
cylnmy Sevgilimmmmmmm bende de var aynı durummmmmm sanki bağırsaklarımı elliyor da tuvaletim geliyor gibi
Deniz2953 Sevgilimmmmmmm bende öyleyim en ufak bi hareket çişimi getiriyor suan bile sıkışmış durumdayim ama 4 yaşındaki oğlum omuzlarimda geziyor kalkamiyorum😄😄😄😄
Canoski_1 Tam olarak nasıl hissettiniz hareketlerini bende 20 haftalığım tam anlayamıyorum ilk hamileliğim 🤰
Sevgilimmmmmmm Canoski_1 18 haftalliken göbek deliğinin hemen üstünde segirme gibi hissettim 4 gündür artık dışardan da belli oluyor. Elimi koyunca biliyorum tekme yumruk attığı 🤣
temmuzannisi Sevgilimmmmmmm ben de 17′de tam dediğiniz gibi seğirmelerle başladım hissetmeye şimdi 19um sanki biraz kaydığını döndüğünü hissediyor gibiyim ama hala daha hafif
Gizem1992 Sevgilimmmmmmm çok zor bazen WC’den kalkp elimi yıkarken tekrar geliyor tekrar oturuyorum 😂😂 kızıyorum dur daha WC’den bi çıksaydım bari diye 😂😂😂
Eylul41 Sevgilimmmmmmm normal ni durum mesaneye baski yapiyor organlar sıkışıyor. Ben gunde 15 kez çıkıyorum tuvalete neredeyse yorgan yastik serecegim banyoya
Mervecimmm Sevgilimmmmmmm benim de bazen çok şiddetli vurduğunda alttan akıntım geliyor doktora söyledim normal bir şey olmaz dedi.
_mucizem_ Sevgilimmmmmmm bu haftaya kadar benim de öyleydi poposu aşağıda olduğu için baskı yapıyordu 2 gün önce döndü ve geçti o his 🙈
LavinsMom Sevgilimmmmmmm evet benimde ayni. Oglumda son haftalarda boyle sıkışma oluyordu ama bunda 21-22 arasi basıadi haraket ettikce sıkışıyorum. Cok rahatsiz ediyor cidden. Galiba bebegin yerine gore degisiyor