benimde 10 şubatta 86 çıkmıştı safra asiti değerim. ilacı çok düzenli kullanarak ve beslenmeme dikkat ederek geçirdim bu süreyi kan verdim şu an değerim 7 ye düşmüş. Hala hafif el ve ayak kaşıntılarım oluyo ancak o dayanılmaz kaşıntılar gibi değil çok şükür. Ancak burada ilacı tek başına kullanmak yeterli değil bence beslenme noktası da çok önemli. Öncelikle tüm demir d vitamini multivitamin gibi ilaçları bıraktım. Şeker,tuz,beyaz ekmek yemedim. Yoğurt süt et fazla tüketmedim bunun yerine proteini yeşil mercimek gibi baklagillerden almaya çalıştım. Balık yemedim,yağlı yemedim,kızartma kesinlikle yemedim. Paketli gida,asitli içecek zaten tüketmiyoruz. Haşlama sebzeler ve salatalar çok tükettim, tam buğday ekmeği yedim, meyve çok fazla tükettim. Cildim için de kaşınan yerleri bol bol nemlendirdim, bacaklarıma vs karnım için kullandığım bio oilden sürdüm. çok şükür 20 güne kalmadan değerim düştü. Bundan sonrasında bu kadar sıkı olmamakla birlikte yine beslenmeye dikkat edeceğim ve umarım erken doğum vs yaşamadan hayırlısıyla doğuma giderim, diğer bu sorunu yaşayan gebelere de allahtan şifa diliyorum hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah