Dlnmscc Kızlar aşırı başım ağrıyor 6+5’iz aynı sıkıntıyı yaşayan varmı genellikle kız bebekte mı baş ağrısı olur erkekte mi 🙈
AnayimBenAna_ Dlnmscc cinsiyetle alakası yok bunun. Belkide hasta oluyosundur ağrın o yüzdende olabilir.
Ebru_ebru Dlnmscc Canım cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum erkek bebek bekliyorum bende baş ağrısı yaşadım yaşıyorum da ☺️
hhaziran Dlnmscc cinsiyetle alakası yok baş ağrısının. Böyle söylenti varsada hurafedir. Doktorunuza sorup parol içebilirsiniz.
TugceOrak Dlnmscc bunun cinsiyetle alakası olduğunu nereden çıkardınız acaba 😀 Evde parol varsa ya da nöbetçi eczaneden temin edebilirseniz gönül rahatlığıyla içebilirsiniz. Geçmiş olsun
Ebru_ebru Dlnmscc Hayır canım ağrı kesici için doktoruna sor onun sana vereceği ilaç dışında kullanma.
Hilalaysu Dlnmscc bana doktorum parol yada minoset kulllan dedi. bende kıza hamileyim hergün tansiyonum düşüyor oda baş ağrısı yapıyor sersem oluyorum
Hilalaysu MadameHappy34 bence bunun suyla da alakası yok günde 3 bucuk litre su tüketiyorum yinede ağrıyor 😂😂😂