Tinkivinkidipsi Dr Vajinal flora düzenleyici fitil verdi bana yanmam oluyor arada diye. İlk defa gebelikte fitil kullanacağım bilmediğimden soruyorum fitil rahim ağzını inceltir mi veya rahim ağzına zarar verir mi? Bir arkadaş böyle bir şey söyledi de
AnayimBenAna_ Tinkivinkidipsi anladım yani ben kullandım birkaç kere hatta şuandada kullanıyorum ama doktorum böyle bir bilgi vermedi bana açıkçası böyle bir durum olsa vermezler zaten. Çevredekiler konuşurlar, kulak tıkamak lazım yoksa çok kafamız karışır 🤭
TugceOrak Tinkivinkidipsi doktor arkadaşınızdan daha iyi bilir diye düşünüyorum. Gerek görmeseydi vermezdi tabi. Kulağını bilmeyen insanlara kapat canım
Tinkivinkidipsi AnayimBenAna_ bence de yani ben de öyle düşündüm de arkadaş öyle diyince dedim bi de kullananlara sorayım bi de bu tarz insanlarla uğraşıyoruz 😁
Ttugbablgn-77 Tinkivinkidipsi bende kullanıyorum 20 gündür ama zararı varmı bilmiyorum bende bekliyim şurda okuyayım yorumları
Nys1600 Tinkivinkidipsi arkadaşın bunu nereden duydu acaba ilk defa böyle bir şey duyuyorum ben de 1 hafta kullanmıştım bi sorun yaşamadım
Ttugbablgn-77 Tinkivinkidipsi Progestan kullanıyorum özellikle erken gebelik döneminde düşük riskini azaltmak ve rahim içi ortamı desteklemek için kullanılır. Diyor nette ikiz gebelik olduğu için riskli gebeliğe giriyor sanırım o yüzden
Tinkivinkidipsi AnayimBenAna_ valla biri de bana doğum iznine çıkma salarsın kendini dedi işte mi doğurayım dedim bi keresinde enfeksiyonum vardı ölüyordum yattım doktor gitme dedi rapor verdi geçmiş olsun dinlen diyeceğine hamilesin diye kendini salıyorsun dedi insanlar bilerek mi yapıyorlar diye düşünüyorum artık 😂
Meltem88 Bende enfeksiyon olduğunda dr 3 taneli olanı yazdı bebeğe kötü bir etkisi olmaz dedi bana kullandım çok rahat ettirdi. Bebeğime bir etkisi olmadı çok şükür.:🙏
irem41- Tinkivinkidipsi hiç geçmeyen yeşil bir akıntım var 1 ay önce 7 li fitil kullanmıştım doktor şimdi 3 lü olandan 3 kutu verdi daha önce kullandığımda bir problem olmadı
Edafmo Tinkivinkidipsi ben kullandım daha önce bir problem olmadı. Ayrıca doktorun önerdiyse kullanman gerekir, burda yetkinlik alanı olmayan kişilere sorup kafanı karıştırma bence