Pembefil Kızlar selam, bu gün sabahtan beri bacak içlerim ağrıyor rahme yakın anlamadığım bir şekilde. Sizler yaşadınız mı? Bi huzursuz ve tedirgin etti beni kramp gibi giriyor geçiyor. Yürümek bile zulüm oldu evin içinde fikri bilgisi olan var mıdır
Berivanabk34 Pembefil merhaba evet ben yaşıyorum o durumu doktor magnezyum verdi çok iyi geldi sol tarafıma vuruyor benimde
Nazli987 Pembefil ay benimde böyle çok merak ediyordum ama günde bir magnezyum alıyorum bence magnezyumdan değil neden bende bilmiyorum bir anlık giriyor sancı gibi kıpırdayamıyorsun sonra geçiyor tam bacakla genital bölgenin birleştiği yerde
akkaya_1234 Benim de kemikleri m ağrıyor oturduktan sonra kalkmak işkence gibi 35 haftalık hamileyim normal mi acaba onu da bilemedim kuyruk ağrısı da oluyor leğen kemikleri hepsi
Eelliiff1234 akkaya_1234 bu haftada normal tabi gen akşam bebeğin kıyafetlerini ütüledim 3 saat kalkmadan oturunca bian kalkamadım acıdan yavaş yavaş şekil değiştirdimde öyle kalktım 😅
Hasna77777 akkaya_1234 35 haftalık hamileyim Malesef bende aynı durumdayım sol kalçam ve bacağım çok ağrıyor kemik ağrısı gibi hissediyorum üstüne basarken zorlanıyorum topallıuorum resmen magnezyum kullanıyorum ama bana mısın demiyor eşim masaj yapıyor zeytinyağı ile o bi nebze de olsa iyi geliyor
Pembefil Nazli987 bu hafta kontrole gideceğim, dr un dediğini yazarım yine inşallah aynı anlattığınız gibi benimde
Ceydametee Pembefil 35.haftadan beri hatta 34un sonlarına doğru ağrımaya başladı.Bugun 36 haftalık olduk valla böyle bir ağrı ben görmedim.Normal diyolar bu haftalar için doğum yaklaşıyor ağırlık biniyor iyice frlan diyolar.Bazilarida ilaçları kullan vitaminleri diyor.Kayinvalidemde yürüyüş ve spor yapmıyorsun da ondan dolayı diyor yürüyorum yine her gün ona gidip geliyorum yine yürümek oluyo ama ben hep yatmak istiyorum habire niye yürüyeyim zaten iyice şiştim agirlastim zorlanıyorum.
Pembefil Ceydametee son zamanlarda belki normaldirde benim daha 15 haftalık. Erken değil mi ama ya🥹 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin allah 🌸
Ceydametee Pembefil Belki genişliyor artık kendine yer açıyor diye olabilir.Diye düşünüyorum doktorunuza söyleyin bu durumu