Ebru_ebru Nys1600 Bende sizin gibi inanmıyorum böyle şeylere şöyle mide bulantısı yaşadım bitti dedim tekrar başladı yüzüm sivilce oldu düzeldi şimdi yine bozuldu cildim. Basenlerim çıktı ve erkek bebiş bekliyorum ☺️
Parinas Gkcece1 bende böyle oldu. Oğlumda sıfır bulantı. Kızımda 8-16 haftalar arası bulantı oldu. Ama bi arkadaşımın ilki erkekti bulantı yaşamadı. İkinci de bulantısı oldu o da erkekmiş. Kesin kız demiştik hep. Öyle olmadığı da oluyor demekki.
Nur_Erdugan53 Gkcece1 Vallahi ben kızlarımda Midem bulanmıyordu direkmen kusuyordum çok kusuyordum şimdi oğluma hamileyim sadece bulantılarım oldu o kusmalarım olmadı çok nadir oluyordu Ne bileyim Hatta kusa kussa hastanelik oluyordum kızlardan😳 iki kızında da aynıydı
ReyHalVe21 Gkcece1 valla onu bunu bilmem de bende üçüncü bebişe hamileyim aşırı derecede herşeyden tiksinme mide bulantısı oldu iki oğlumda da bu kadar koku hassasiyeti ve tiksinme yaşamadım 12+3 daha cinsiyeti öğrenemedik 🥲😅
Almirolie Nys1600 bünye ile alakalı bence ☺️⭐️ ben baya perişandım ekmek ve peynir ile beslendim oda iki üç parça bulantım geçtikten sonra 23 kilo aldım hahah 😂
Zulosmustafa İki kızım var çok fenaydim kusmayla bu ucuncu doktor kız demese erkek dicektim hiç kusmadim rahat
2melekannesi1 Gkcece1 hiç alakası yok benim her ikiside erkek 4. Aya kadar hep mide bulantısı kusma yaşadım
papatya42 Gkcece1 peki uykuyla alakası varmı acaba cinsiyetin çok uyku kız diyorlar ya hani sürekli uyuklamak
gecegunduz papatya42 😂🤭bende tam tersi oldu cinsiyeti erkek ve o kadar çok uykum oluyor ki dışarda bile uykum geliyor 😶🌫️
Zeynep9120 Gkcece1 benm tam tersi kızımda 11.haftada bıcak gbi kesıldı belırtılerm kusma bulantı oluyodu sonra kuş gbydim smdı oglum olcak 22 haftaya kdar öğürdum bulantıdan çok zorladı beni kusmada olmadı rahatlayamadm hıc
Granit Gkcece1 hamileliğimin ilk günlerinden 36. Haftasına kadar midem bulanıyor ve ilaç kullanıyorum bebeğimin cinsiyeti de erkek . Bence tamamen bünye meselesi
hivda36 Kızlar sorudan bağımsız olucak ama burda tecrübeli annelere sormak istiyorum ben günlerdir bişey yiyip içemiyorum kusuyorum sürekli ama bir sorunum daha var ayakta duramıyorum ben yani 10 dakika ayakta dursam bayilcakmis gibi hissediyorum sanki vücudum elim ayağım boşalıyor bu durumu yaşayan varmı korkuyorum artık gerçekten
poyrazmom_ Gkcece1 doğru değil bence ben bulantıdan 4 kilo verdim hiçbişey yiyemiyodum cinsiyet erkek 😂
hatice_aygun2 Gkcece1 bence alakası yok kişiye bağlı bişey arkadaşımın oğlu var 9 ay çekti bulantı benim kızım var 9 ay mide yanması çektim şimdi oğlum olacak 7 aylığım gene mide yanması çekiyorum
gecegunduz Gkcece1 kızımda gebeliğimi öğrenir öğrenmez bulantılarım başlamıştı , bunda 8. Haftada sabah aç karına bulantı vardı gün içerisinde yok denecek azdı ve cinsiyeti erkek , bilemiyorum yaaa bence bazen de kişinin bünyesi ile alakalı bir durum
Edafmo Gkcece1 kızımda 4 ay bulantı yaşadım ama kusma yoktu korkunçtu.. mutfak kapısını açamıyorduuumm. Şimdi oğluma hamileyim 3 ay bulantı yoktu birden kusma geliyordu süürekli kusmuştum. Bence cinsiyette farketmiyor ya
bravo61 Gkcece1 benim kızçe bebişim ama öyle hiç kusma yaşamadım sadece tiksinme çoktu bende. Ama şey mesela kız çocukta kalça büyürmüş benim karnımdan çok kalçam büyüdü😂