Gunlukrutinim size umut olsun diye hikayemi anlatmak istiyorum. Biz tam 9 sene bekledik dile kolay. Sebebsiz infertiliteydi bizimki. Bu 9 sene içinde neler yapmadım ki…önce ilaç tedavisi sonra 2 kez asılama sonrasında da Türkiyenin en popüler tüp Bebek merkezinde 3 kez tüp bebek denedik olmadı…. 3. Tüp bebek denemesi pozitif oldu ama 9. Haftada kalbi durdu bebeğimin( bu inannin olmamasından da acı verdi) Alternatif tıp olarak da içmedigim ot kalmadı iyi ki diyorum böbreklerim iflas etmemiş. Sonra biz çocuk defterini kapattık olmuyor dedik nasipse yokmuş dedik. Ben halk egitimin kurslarına yazıldım sosyallestim yeni insanlar tanıdım kafamdan cikardim bebek düşüncesini….. Ve sürpriz hiçbir şey yapmadan hamile kalmışım🥰 kızım 1 ay sonra 4 yaşını dolduruyor benim en iyi arkadaşım. Yani demem o ki nasibinizde bir evlat varsa rabbim onu size verecektir. Kendinizi hirpalamayin iyi davranın ve kafanızdan mümkün mertebe atın çocuk düşüncesini. Ben bu Mayıs ayinda kutsal topraklara gideceğim nasip olursa 🕋🕋🕋inancınız ne bilmiyorum ama eğer isterseniz orda isminize özel dua edebilirim. Ne kadar psikolojik olarak zor bir süreç olduğunu ancak benim gibi yaşayanlar bilir çünkü. Rabbim kucaginizi boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah 🤲🏻🫂