Cambardak__ Bmk97 valla öyle canım benimde doktorum yokmuş şansıma başka doktor bakti degerin cok dusuk varda yokta diyemem dedi 2 gun sonra yine test yapalım dedi gonderdi 11 yani direkt yok bence 😔 herkes doğurdu ben yıllardır uğraşıyorum olmuyor 😭😭
Bmk97 Cambardak__ beni de doktor aradı bir kaç saat önce ağlamaktan konuşamadım rezillik resmen 😅 adet olunca gel yenisini koyalım dedi. İnşallah değerin yükselir ama tutmazsa Sende üzülme olur mu❤️ elimizden geleni yapıyoruz
Cambardak__ Bmk97 gözyaşlarımız bi dinmedi ki 😢 inşallah ama benimkide tutmaz artık yenisine saglik 😔
Bmk97 Cambardak__ transfer edilen 5AA’dı tutmadı 2 tane daha 5AA var bide 4ab gibi bişey vardı herhalde unuttum. Sizin ❤️
Cambardak__ Bmk97 benimde 4 ab ve 3aa konmuştu tutmadı şimdi 4aa konacak nasipse doktor çok iyi kalite dedi ama zaten tutunması bunla alakalı değilmiş
Bmk97 Cambardak__ yok ya kesinlikle değil kalite iyi gözükse bile kromozomlarda felan sıkıntı olabiliyormuş
Bmk97 Cambardak__ ben hemen ilk reglimde koydurmayı düşünüyorum hormon ilacı almışken tam olsun diye tutar mı bilemem Rabbim bilir doktor uygun dedi çok ağladığım için susayım diye demişte olabilir 😂😂😂
Cambardak__ Bmk97 bende hemen istiyorum ama 2 tane üst üste tek embriyo transferi oldu birde beta 11 cikti bakalım nolcak ne zaman düscek bilmiyorum bi problem yoksa hemen istiyorum transferi