prensesafra1_ ss22 yarın sonucum çıkacak bakacağız. Adivite yüksek çıkması iyi anlama geliyormuş sanırım
ss22 prensesafra1_ evet adivite yüksek çıkması daha önce geçirilen enfeksiyonu gösterir. Benim adivitem yüksek çıksaydı amniyosenteze hiç gerek kalmayacaktı. İnşallah sizin gerek kalmaz, yarın sonucunuzu bana da yazın
ss22 prensesafra1_ merhaba evet yüksek çıkmış 3 Aydan önceki enfeksiyonu gösteriyor referans değerine göre. Her laboratuvarın referans değeri farklıymış. gözün aydın senin adına çok mutlu oldum🙏🏼🙏🏼
Neska ss22 merhaba sizinle aynı durumu yaşıyorum şuan. 2 ay önceki kam sonuçlarım tolsoplazma pozitifmiş ama doktor farketmemiş. daha yeni öğrendim. amniyosentez olacağım pazartesi. siz amniyosentez yaptırdınız mı acaba? sonuçlar ne kadar sürede çıktı?
ss22 Neska merhaba evet bu ikilemden kurtulmak için amniyosentez yaptırdım üniversite hastanesinde perinataloji bölümünde. 3 günde çıktı sonuçlar. Çok şükür temiz çıktı bebekte bulaş yokmuş. Gerçi benim geçirip geçirmediğim de muamma ama adivitem düşük çıkmıştı. Amniyosentez kolay bir işlem korkmayın sadece güvenilir bir yerde ve işinin ehli kişilere yaptırın.
Neska ss22 ah çok sevindim 🌸sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize🙏🏼 inşallah benim de negatif çıkar 🤲🏻
Mrvsmt2502 Heleniko antibiyotik tedavisi olmalısınız test yapmak yersiz artık çünkü testle 4 aydan önce olup olmadığına bakılıyor. Geçmiş olsun
Neska ss22 gebeliğimin başından itibaren her ay kan alınmış ikisinde de pozitif gelmesine rağmen kanların iyi dedi yolladı. tesadüfen tanıştığımız bi perinatolog doktor farketti tekrar tahlil avidite falan bakıldı hemen ilaca başladı ama ihmal edilen 2-2,5 ay var:( cimere şikayet ettim. ya bebeğe bulaştıysa diye geçiyor günlerim 😞
ss22 Neska aa bariz bi şekilde atlamış. Gerçi benimki de benzer bi şekilde oldu ama tek fark özel hastane takipliyim, testlerimi ilçe hastanesinde yaptırmıştım. Test sonuçlarını e nabıza ilçe hastanesi yanlış şekilde girişlerini yapılmış. (kimlere emanetiz işte) Referans yerine sonuç yazmışlar, Sonuç yerine referans. Bu yüzden de test pozitif olmuş ama değerler normal gibi gözüktüğü için değer dışı kırmızı renk olmamış. Doktorda muhtemelen sadece değer dışı kırmızı sonuçlara baktı. Sorun görmedi. 2 ay sonra ben farketmiştim:( tabi ki her sonuca tek tek bakmasını bekler ve isterdim ama tam anlamıyla da kendisini suçlu görmedim. Hala aynı doktor ile devam etmekteyim. 8. Ayımdayım çok şükür bir sorun yok. İnanın burada bir çok bu sorunu yaşayan ile konuştum. Henüz bebeğe bulaş olanı görmedim. Eminim ki sizin bebişe de bulaş olmamıştır. Çoğu hamilenin bu testlerden haberi bile yok, her doktor yaptırmıyor. O yüzden korkmayın🙏🏼 inşallah temiz çıkacaktır
Neska ss22 sizin yorumunuza denk geldiğimden beri içim biraz daha ferah diyebilirim. geç farkeden ya da fatkedilen kimseye rastlayamamıştım. genellikle ya gebelik öncesi kapılmış ya da erken farkedilip hemen tedaviye başlanılmıştı. çok stres yaptım hatta bebeğim kıpır kıpırdı bu durumu öğrendiğimden beri hiç hareketlerini hissedemedim. sizin deneyiminizi okuyup konuşumca şu 2-3 gün daha rahatım ve yine kıpır kıpır bebeğim 🙏🏼size teşekkür ederim vakit ayırıp paylaştığınız için🙏🏼🌸
ss22 Neska rica ederim 🥹 şunu söyleyebilirim ki ben de ilk hareketini amniyosentezden 1 gün önce yani 18 haftalıkken hissetmiştim. Sanırım bu da onların bize ben iyiyim mesajı🥹🥲 inşallah güzel sonuçlanacaktır, kalben inanıyorum. ❤️
yurdagulce Yrdgl23 adaşiz da galiba benim de 7.haftada pozitif çıktı,9.haftada başka bir laboratuvarda negatif çıktı,10haftada pozitif çıktı,şuan 12haftalik ftal DNA testi verdim,doramiyn kullanıyorum çok korkuyorum,siz doğum yapmışsınzdr,bebevniz nasıl?
na2 Paronayanne merhaba bende de toxo cıkrı 0.24 bır buck hafta sonra tekrar kan verdım 0.25 cıktı ve sıvı alınması gerekiyor dedıler ne yapacağım bılmıyorum