Gizem1504 E-B ahh inşallaah internete bakınca moral bozmamak elde değil. Umarım sağlıcakla kucağımjza alırız. Siz kaç haftalıksınız
E-B Gizem1504 benim 6. Haftada fark edildi ilaç başladım şu an 19. Haftadayım bugün amniyosentez yapıldı. Şu an iyiyim çok şükür 2 gün sonra toxo geçip geçmediği belli olacak
Gizem1504 E-B belirtiniz falan varmıydı peki yoksa tahlille mi çok geçmiş olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınız
Paronayanne ss22 onun stresini çok iyi biliyorum canım. Benim daha 7.haftamda ortaya çıktı. Resmen el yıkama hastalığına yakalandım. Dualarım seninle. İnşallah temiz çıkacak. Sende bu mutluluğu yaşarsın İnşallah. Şu mübarek kandil gününde dualarıma seni de ekledim canım. Allaha güven bol bol dua et
ss22 Paronayanne çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun 🤲❤️ inşallah hayırlı haber vermek nasip olur🤲
E-B TugceOrak antibiyotik üç doz değil mi bana sadece işlem sonrası hemen iki tane arka arkaya iç 3. Yü de ertesi sabah iç dedi
TugceOrak ss22 canım geçmiş olsun, tertemiz sonuçlar alırsın inşallah. Ayakta kalmamaya çalış, antibiyotiğini aksatma ve ilişkiye girme bir hafta falan. Sıkıntı yaşamazsın inşallah dikkat edersen ♥️
ss22 TugceOrak çok şükür bugün 2. Gün bir sorun yaşamadım. Çok teşekkür ederim desteğin için inşallah güzel haberi vermek nasip olur, Allah razı olsun🙏🏼❤️❤️
E-B Gizem1504 benim hamilelikten 1 ay önce lenflerim şişti karaciğer enzimlerim yükseldi dr antibiyotik verdi geçti hamile olmadığım için kimse toxo dan şüphelenmedi 1 ay sonra hamile kaldım ilk rutin testlerde çıktı
Gizem1504 E-B anladım canım bende hiç belirti vs yok testte çıktı oda rutin testlerde Allah beterinden korusun sağlıkla kucağınıza alın🌸
E-B Gizem1504 inşallah🙏🙏 internette çok saçma bilgiler var. İnanın insan çevrede duyunca çokta bebeğe geçen yokmuş
Gizem1504 E-B ya sağlık ocağı bana düşük yapma ihtimalin var dedi direk ki ben 10 ay önce düşük yaptım sağlıksız gebelikti insanlara direk söylemek yerine biraz ılımlı olsalar keşke ama malesef yok. Çok sağolun bilgi verdiğiniz için 🤲🤲
E-B Gizem1504 evet banada dr direk ister gel antibiyotik başlayalım istersen sonlandıralım dedi. Benim konuşmadığım dr kalmadı şehir dışı vs. İnanın çevremizde çok varmış farkında değilmişiz kalbinizi ferah tutun bir perinatologla çalışın antibiyotiği saati saatine içiyorum ben günde 3 kere inşallah yarın sonucun çıkacak🙏
Gizem1504 E-B yarın kontrolüm var igg testi istedi sonuca göre bakacağım bakalım yalancı pozitif mi yada daha önce mi geçirildi diye inşallah hayırlı haberler alırsınız🤲
Gizem1504 E-B bende tekrar tahlil verdim sağlık ocağına güvenemeyiz yalancı pozitif olabilir dedi bebişin keyfi yerindeydi çok şükür