Anneoluyorumm00 Mrscakir MaşALLAH kuzum çok güzel bir doğum olmuş 🥰 sağlıkla büyüt bebeğini gözünüzü aydın 🥰
Fatmagulkg Mrscakir evet ben de çok memnunum doktorumdan 😌 ben de bi daha 32. Haftada gidicem kontrole o zaman gittiğimde gebelik danışmanına da gideyim ben de eşimin girmesini istiyorum doğuma öğrendiğim iyi oldu çok teşekkür ederim sağlıcakla büyütün bebişinizi❤️
Ahsen-01 Mrscakir öncesinde bisiler yaptınız mı peki doğumu tetiklemek için bende yarın 40 oluyorum 4. Doğumum olmasına rağmen hiç bir belirti yok
Mrscakir Ahsen-01 düzenli olarak pek bir şey yapmadım açıkcası. Son zamanlarda günde 3-4 hurma yiyordum, her gün adaçayı içiyordum, düzenli olmasa yürüyüş yapıp evde kendi çapımda hareketler yapıyordum 🥰
-gunes Mrscakir sağlıklı günlerde büyüsün bebişiniz 😊 Darısı bizlerin başına. Benimde ilk gebeliğim inşallah sizler gibi hızlı normal doğum yaparım 🤲
Mrscakir -gunes çook teşekkür ederim ❤️amin inşallah en hızlı şekilde, en ağrısız acısız şekilde atlatırsınız bu süreci 🌸
CihanEge Mrscakir ya maşallah ne güzel doğum hikayesi. Ben ilk hamileliğimde herşeyi yaptım, ne sancı geldi nede başka birşey 🤣 12 saat suni sancı aldım, onun sancısı bile gelmedi. Sonra riske atmamak için sezaryen seçtik. Şimdi ikinci hamileliğimde gününü doldursun vaktini beklesin diye dua ediyorum 😂
Mrscakir CihanEge olmayınca olmuyor ama insan elinden geleni de yapmadım demek istemiyor ☺️ rabbim hakkımızda en hayırlı doğum hangisiyse onu nasip ediyor işte 🫣
Mrscakir Sevulyy yok ebe ücreti gibi bir şey açıkcası yeni duyuyorum öyle bir şeyde mi var 😬 varsa da benim hastanem de öyle bir talep olmadı doğum ücretime dahildi hepsi 🥰
Rumayy Mrscakir nasıl güzel yazmışsınız 💖 öncelikle hayıelı olsun rabbim hepinize sağlıklı huzurlu ömürler versin beraberce inşallah 💛 güçlü kadınların ilhamını çok seviyorum!!!
Mrscakir Rumayy çok teşekkür ederim amiin inşallah 🌸 inanırsak bu süreci sakince atlatabilir herkes. Yeter ki olumsuz olan hikayelerden ilham almayı bırakıp, olumlu olanlarla kendilerine inansınlar yeter ❤️
Mrscakir Sevulyy yoktur ama öyle bir şey çünkü doğum yaklaşana kadar o süreci ebe yönetiyor, doğumuma 10-15 dk kala doktorum geldi, doğumumu yaptırdı, dikişimi atıp gidiyor. İstemiyorum desem o süreci kim yönetir saçma olur 😃
cerenimmoo Mrscakir peki meryem ana otunu doğumdan sonra naptın sakladın mı? Bende yapcam da o yüzden soruyorum bide suyunu nereye dökmüştünüz doğum bittijten sonra
Mrscakir cerenimmoo doğum bittikten sonra lavaboya döktüler suyunu. Şuan hala aynı kutuda duruyor açıkcası bende ne yapacağımı bilmediğim için öyle bıraktım. Araştırdım ama bulamadım ☹️
ObirSirin Mrscakir hayırlı mübarek olsun 🥰 Meryem ana otu bende çok hızlı açılmadı bir yerde takılıp kaldı açılmam da orda takılmıştı 🥹
Mrscakir ObirSirin çook teşekkür ederiz ❤️ aa öyle mi niye acaba kabı falan mı dardı, vardır onda da bi hayır elbet 😟
cakethesel Mrscakir Ayyyy maşallah darısı isteyen bütün hamilelerin başına inşallah.Böyle hikayeler okudukça pozitif anlamda o kadar yükseliyorum kii Allahım isteyen herkese,banada nasip etsin inşallah🥹🩷
Mrscakir cakethesel aksi hikayeler okuyup moralinizi daha aşağılara çekmeyin lütfen 🌸 ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır 🫣 rabbim çok daha kolaylarını nasip etsin inşallah sizede 🥰